Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Samsung TV online televíziózás

(Témakör létrehozásának dátuma: 08-11-2020 05:35 PM)
1707 Megtekintések
JoakimB
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok !

Gondoltam hozok egy hiánypótló cikket, amely arról fog szólni, hogy hogyan lehet online tv adásokat nézni samsung televízión. Ugyanis nagyon sok esetben nincs lehetőség tv szolgáltatót bevezetni 1-1 adott helyre. Ilyen lehet egy nyaraló vagy éppen egy város szélére eső ház, ahol nincs kiépítve egyik szolgáltatónak se hálózata. Sok esetben ilyenkor választják a mindig tv-t, ahol egy antenna segítségével foghatóak be az adások vagy a parabolás megoldást, de ez mind-mind szereléssel és kábelezéssel jár, amelytől sokan szeretnének szabadulni. Erre a problémára hoz egy nagyszerű megoldást, az internet alapú UPC Direct alkalmazás, amely a Samsung tv-ken elérhető. 

Mi ez az app és mi kell hozzá ?
Igazság szerint csupán internetkapcsolatra amely akár lehet mobilinternet vagy wifi és persze egy Samsung smart tv. 

Mit nyújt az app ?
Nézz több mint 80 csatornát az alkalmazással bárhol bármikor.

Lemaradtál a kedvencedről vagy újra megnéznél egy műsort ? Csak egy kattintás!

Nézzetek akár 5 különböző műsort 5 különböző eszközön: tableten, laptopon, okostelefonon és okostévén. 

Szóval gyakorlatban úgy néz ki, hogy tegyük fel, veszünk egy nyaralóba egy smart tv-t, de nem szeretnék semmilyen antennát és a kábelezéssel bajlódni, illetve több csatornára is vágyunk, havi szintű előfizetéssel. 
Ekkor jön jól, az imént említett applikáció, amely egy alternatíva a tv adások megtekintéséhez. 
Mobilinternetünk megosztásával wifi-t hozunk létre, így a smart tv-nk tud csatlakozni a hálózathoz. Ezután az applikációs áruházból letöltjük az applikációt, amely magyar nyelven végignavigál minket a regisztráción. 
Az első 2 hónap jelenleg csak 1490 ft, így érdemes kipróbálni. A szolgáltató honlapján minden további részletes információ le van írva az app előnyeiről és használatáról :smiling-face: 

Továbbá van még lehetőség online tv adás nézésére webböngészőn keresztül, viszont azzal számoljunk, hogy itt csak az ingyenesen fogható tv adásokat tudjuk élőben nézni , mint például az m1, vagy m4 sport csatorna. 

Ha mégis az antenna és kábelezés mellett döntünk, akkor van lehetőségünk a mindig tv szolgáltatásához fordulni. 
Ilyenkor mindenképp szükségünk lesz egy kültéri, tetőre helyezhető lepke antennára, amely nagyjából 8-10 ezer forintos tétel. Ha egy ilyet csatlakoztatunk a tv-hez, akkor nagyjából 70-80 tv adást fog be a tv, de ebből csak 10-12 ingyenes csatornát fogunk tudni megtekinteni, a további csatornákhoz egy előfizető kártya szükséges, mivel azok kódolva vannak. Ezek a előfizetői kártyák különböző árban vannak és különböző csomagok érhetőek el 6-12 hónapos időszakokkal. Árakról és a szolgáltatások pontos díjáról pedig bármelyik media martkban vagy a mindig tv honlapján lehet érdeklődni. 

Szerencsére a mai világban szinte már mindenhol meg van oldva, hogy ne maradjunk szolgáltatás nélkül. Kíváncsi vagyok, pár év múlva hogyan fognak alakulni ezek a szolgáltatások. Én nem lepődnék meg, ha idővel minden szolgáltató átállna az internet alapú sugárzásra, vagyis lenne ilyen applikációja mindenkinek és akkor elkerülhetnénk a sok beltéri egységet, kábelezést és azt a 2 hetes türelmi időt, mire kijönnek bekötni :smiling-face: 

3 Válaszok
dekanytomi
First Poster
Beállítások

Hello!
Ez jo is lenne de honnan toltsem le?
Nem tudom merre keressem. A tv-m egy  Q80A.
Megköszönném a segítséget

0 tetszik
NikolettS
Samsung Expert
Beállítások

Szia!

Jó cikk, új dolgokat tudtam meg!

0 tetszik
JanosA
Samsung Expert
Beállítások

Jó kis alkalmazás