dátum: 18-10-2020 01:13 PM
Sziasztok
A következő cikkben a 2 kedvenc filmezős appomról hozok egy kis gyorstalpalót. Az egyik a netflix a másik pedig az hbo go. Mindenkinek, de tényleg, mindenkinek erősen javaslom legalább az egyik, de akár mindkettő használatát!
Kiváló tartalmak, gyönyörű képminőséggel és reklámmentesen. Ha van okos tv-d otthon és szereted a minőségi tartalmat, mindenképp próbáld ki valamelyik appot. Ingyenes próbaidőszakot biztosít a netflix és hbo is.
1. HBO GO
Bármelyik samsung tv-re elérhető az HBO GO. Az app nincs előtelepítve a tv-n, de az Apps megnyitása után, ingyenes telepíthető a tv-re.
2. Netflix
Szintén bármelyik tv-re elérhető, viszont ez az alkalmazás elő is van telepítve, sőt a 2020-as tv-ken már dedikált netflix gomb is van a távirányítókon.
30 napos próbaidőszakot kínál, így érdemes mindenképp élni a lehetőséggel.
Netflixnél különböző csomagok közül lehet választani, a havidíj ezáltal 2490 ft és 3990 ft között van.
A 3990 ft-os havidíjban elérhető a netflix 4k felbontása, amit mindenképp érdemes kipróbálni ha 4k tv-d van. Akárcsak az HBO GO esetében, itt is működik az offline tartalom elérés, így letöltés után mindenféle internetes kapcsolat nélkül nézheted a kedvenc tartalmaidat. Ugyan kevesebb a magyar szinkron, viszont szinte mindenhez elérhető itt is felirat.
Ti a 2 említett alkalmazás közül használjátok valamelyiket ?
Ha mindkettőt, melyiket szeretitek jobban ?
dátum: 18-10-2020 05:47 PM
Személy szerint az HBO GO-t jobban szeretem, bár több tartalom van Netflixen! Köszönöm a hasznos infókat!
dátum: 19-10-2020 01:38 AM
Szia Joakim!
Én mind a két alkalmazást használom az én kedvencem a netflix. A nagyobb felbontásban elérhető filmet miatt és mert több az ízlésemhez illő sorozatot is megtalálok.
dátum: 23-10-2020 06:15 PM