Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Samsung TV online filmezős appokkal

(Témakör létrehozásának dátuma: 18-10-2020 01:13 PM)
262 Megtekintések
JoakimB
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok

A következő cikkben a 2 kedvenc filmezős appomról hozok egy kis gyorstalpalót. Az egyik a netflix a másik pedig az hbo go. Mindenkinek, de tényleg, mindenkinek erősen javaslom legalább az egyik, de akár mindkettő használatát! 
Kiváló tartalmak, gyönyörű képminőséggel és reklámmentesen. Ha van okos tv-d otthon és szereted a minőségi tartalmat, mindenképp próbáld ki valamelyik appot. Ingyenes próbaidőszakot biztosít a netflix és hbo is. 

1. HBO GO
Bármelyik samsung tv-re elérhető az HBO GO. Az app nincs előtelepítve a tv-n, de az Apps megnyitása után, ingyenes telepíthető  a tv-re. 

• 7 nap ingyenes próbaidőszak
  • próbaidőszak után 1890 ft/hó
  • gyors, könnyű regisztráció hűség nélkül, tehát bármikor lemondhatod
  • magyar nyelv/felirat (legtöbb tartalom magyar nyelvű)
  • minden évad, összes epizód
  • 6400 órányi tartalom
  • filmek és gyermekműsorok egyaránt
  • 5 különböző eszközön használható, akár 2 eszközön mehet párhuzamosan
  • letöltheted, így offline (wifi, 4g nélkül) is nézheted.
  • 200 sorozat, 800 film és rengeteg mese

2. Netflix

Szintén bármelyik tv-re elérhető, viszont ez az alkalmazás elő is van telepítve, sőt a 2020-as tv-ken már dedikált netflix gomb is van a távirányítókon. 

30 napos próbaidőszakot kínál, így érdemes mindenképp élni a lehetőséggel. 
Netflixnél különböző csomagok közül lehet választani, a havidíj ezáltal 2490 ft és 3990 ft között van. 
A 3990 ft-os havidíjban elérhető a netflix 4k felbontása, amit mindenképp érdemes kipróbálni ha 4k tv-d van. Akárcsak az HBO GO esetében, itt is működik az offline tartalom elérés, így letöltés után mindenféle internetes kapcsolat nélkül nézheted a kedvenc tartalmaidat. Ugyan kevesebb a magyar szinkron, viszont szinte mindenhez elérhető itt is felirat. 

Ti a 2 említett alkalmazás közül használjátok valamelyiket ?

Ha mindkettőt, melyiket szeretitek jobban ? :smiling-face: 

3 Válaszok
PeterSz1
Navigator
Beállítások

Személy szerint az HBO GO-t jobban szeretem, bár több tartalom van Netflixen! Köszönöm a hasznos infókat! 

0 tetszik
DavidB95
Samsung Expert
Beállítások

Szia Joakim!

Én mind a két alkalmazást használom az én kedvencem a netflix. A nagyobb felbontásban elérhető filmet miatt és mert több az ízlésemhez illő sorozatot is megtalálok.

0 tetszik
GyulusA
Black Belt 
Beállítások
Én mindkét platformot használom, felváltva az előfizetéseket. Netflixen utoljára a Money Heist-ot, HBO GO-n pedig a True Detective 1. évadát fejeztem be.
0 tetszik