dátum: 31-08-2022 11:21 PM
Sziasztok!
Az alábbiakban saját tapasztalataimat szeretném veletek megosztani egy televízióval kapcsolatban, melyet immár lassan 2 éve használok napi szinten rendszeresen. Ezzel szeretnék egyrészt információval szolgálni mindazok számára, akik érdeklődnek a mostani megfelelője iránt, illetve azoknak is, akik teljesen tanácstalanok és vásárlás előtt állnak.
Nem is szaporítom tovább a szót, ez a típus nem más, mint a 65Q60t. A televíziót széria váltás közben, utolsó darabként sikerült megvásárolnom igencsak kedvező áron azt gondolom.
A tévét falra szereltem, ehhez egy jobb fajta univerzális fali konzolt választottam. Felszerelése egyszerű volt, egy hozzá nem értő számára is könnyen végrehajtható kellő odafigyeléssel és óvatossággal. Amennyiben valaki nem biztos a dolgában azt javaslom, mindenképpen forduljon szakemberhez, aki biztonságosan és gyorsan elvégzi a munkát.
A televízió első üzembehelyezése gyors és egyszerű volt, ahogyan azt már megszokhattuk a Samsungtól.
Miután mindent beállítottam rajta, felcsatlakoztam a fiókjaimba és letöltöttem az általam használt alkalmazásokat, jött a teszt.
Emlékszem az első film, amit megnéztem rajta az az 1917 című háborús látványfilm volt natív 4k ban.
Nem okozott csalódást a készülék, Minden részlet tökéletesen kivehető volt, a gyors mozgású jeleneteknél nem akadt, nem volt lagg, szép folyamatos volta mozgás.
A televíziót azóta is nap-mint nap használom többnyire filmezésre, streaming szolgáltatókon keresztül. Az okos rendszere véleményem szerint hibátlan, mint az összes Samsung tévén, gyors, könnyen kezelhető és felhasználóbarát.
Ezen kívül játékra is használom, ugyan a tv csak60hz és elérhető az egyel magasabb szériában (q70) 120-hz-es képfrissítés, számomra elegendőnek bizonyult.
Ha valaki kifejezetten játékra keres televíziót, annak szívesebben ajánlom a q70-es modellt, ugyanis ott már valóban érezhető a mozgás béli különbség, melyet a mai modern játékkonzolok képesek kiszolgálni.
Fontosnak tartom leszögezni, hogy csak akkor válasszunk minta televíziót, ha kellőképpen szemrevételeztük és meggyőződtünk arról, hogy semmilyen sérülés, illetve rendellenesség nem található rajta.
Bízom abban, hogy sikerült egy kis útmutatást adnom azoknak, akik bizonytalanok, illetve bizalmatlanok a kiállított termékekkel kapcsolatban.
Köszönöm, hogy elolvastátok!
Szép napot nektek!
Üdv
Dávid
dátum: 31-08-2022 11:43 PM
dátum: 01-09-2022 12:33 PM
dátum: 27-09-2022 07:11 PM
Szia!
Köszi a cikket!