Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Minőségi televízióhoz minőségi tartalom!

(Témakör létrehozásának dátuma: 29-02-2024 10:42 PM)
85 Megtekintések
DavidS01
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok!

Bizonyára akik itt a fórumon aktívan jelen vagyunk valamilyen szinten követjük a technika fejlődését és van igényünk a minőségi szórakoztató elektronikai eszközökre.

Amikor televíziót választunk legtöbben hosszas utánajárás és számos teszt elolvasása után vesszük az irányt az adott üzletbe vagy webáruházba. Ez így van rendjén, hiszen egy magára és környezetére igényes ember szeretne az elvárásaihoz mérten a legjobbat választani, ami minden az elképzeléseinek és igényeinek leginkább megfelel.

Nos, úgy gondolom, hogy a televízió vásárlás/választás témaköre ezer +1 szer ki lett már vesézve itt a fórumon, ezért nem is szeretném ismételten előszedni.

Viszont felmerült bennem egy kérdés..

A napokban szerettem volna szeretett Samsung televíziómon megnézni egy jó filmet és hosszas keresgélés után rá kellett jönnöm, hogy ez nem is olyan egyszerű feladat, mint gondoltam. 

Szerencsés helyzetben vagyok, mert rendelkezem HBO max, Disney + és netfix előfizetéssel is, azonban határozottan fejtörést okozott, hogy melyik az a film, amely nem csupán tartalmilag érdekes, de látványra is megüti azt a bizonyos szintet.

Látványra sokszor nem a gyönyörű természeti képek nyújtják a legtöbbet, hanem egy-egy jelenetben a fekete-fehér kontrasztok, főleg egy direkt ledes vagy oled tv esetében.

A választásom végül a 1917 című háborús-filmdrámára esett, amely elképesztő operetőri megoldásokat és rendezői bravúrokat rejt megában.

Ti mi alapján szoktatok filmet választani?

Mi a fontosabb nektek a történet vagy a látvány?

Könnyen szoktatok megfelelő tartalmat találni a streaming szolgáltatóknál?

Üdv!

Dávid

2 Válaszok
JanosA
Samsung Expert
Beállítások

köszi a cikket 

0 tetszik
JanosA
Samsung Expert
Beállítások

jó lett nagyon