Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Milyen panelt kap majd a Samsung OLED?

(Témakör létrehozásának dátuma: 31-05-2021 06:40 PM)
121 Megtekintések
IstvanH
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok!

Korábbi cikkemben taglaltam a Samsung OLED készülékeinek bejelentését.

Most úgy tűnik, hogy a két nagy dél-koreai rivális, az LG és a Samsung az aktuális piaci fejlemények és kiváltképp az LCD panelek megugró ára miatt együttműködésre kényszerülhetnek. A koreai MTN és ETNews is arról számolnak be, hogy a Samsung Electronics állítólag LG Display OLED TV panelek szállításáról állapodik meg.

Az MTN riportja úgy fogalmaz: „Iparági tisztviselők szerint a Samsung Electronics és az LG Display felső vezetése nemrégiben találkozott és megállapodott az OLED szállításában”. „A szállítás volumenéről azt tudni, hogy 1 millió darab ez év második felében és 4 millió darab jövőre.”

ismeretlen.svg

Az Omdia piackutató cég adatai szerint elsősorban a koronavírus-járványban a TV-k iránti kereslet megugrása miatt jelentősen nőttek az LCD panelek árai. Tavaly márciusban egy 139 centis (55 hüvelykes) illetve egy 164 centis (65 hüvelykes) képátlójú LCD panel átlagára 110 $ (kb. 33.000 Ft) illetve 170 $ (kb. 51.000 Ft) volt, ami idénre csaknem 191 $-ra (kb. 57.000 Ft) illetve 242 $-ra (kb. 73.000 Ft) emelkedett. A riportok állítása szerint „az LCD árak megugrása áll annak hátterében, hogy a Samsung Electronics az LG Display-hez fordult”.

Kíváncsi vagyok a korábbi hírek alapján mi lesz a Samsung Display OLED törekvéseivel.

István

3 Válaszok
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Szia, 

Na arra én is, hogy mi sül ki az OLED panelből. 

0 tetszik
GyulusA
Black Belt 
Beállítások
Az árazás alakulása lesz az érdekesebb itthon.
0 tetszik
JanosA
Samsung Expert
Beállítások

Kíváncsian várom én is :winking-face:

0 tetszik