Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Milyen újdonságokat tartogatnak számunkra 2022-ben az online streaming szolgáltatók Magyarországon?

(Témakör létrehozásának dátuma: 31-01-2022 01:34 PM)
187 Megtekintések
Miki_M
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok!

Ha online streaming, akkor HBO GO vagy NETFLIX. Ez a két szolgáltató a legmeghatározóbb a magyar piacon. Globális trendek alapján nálunk is egyre jobban terjednek az otthoni mozikultúra. Jó minőség, legális tartalmak, magyar szinkronnal vagy felirattal. Az elmúlt két év és a sok otthon töltött idő Magyarországon is elindította az online streaming forradalmat. A két legkeresettebb szereplő mellé, új, külföldön már népszerű szolgáltatok is tervezik kibővíteni az szolgáltatásukat a közép-európai országokban. Így nálunk is.

Nézzük meg, melyek érhető el most nálunk és mennyiért?

Egy teljes, 4K-s élménycsomag a jelenlegi, lista áras havidíjak, magyar szolgáltatók

• Netflix: 4490 Ft havonta (az SD-csomag 2490, a HD-csomag 3490)
  • Amazon Prime Video: 1890 Ft havonta 
  • Apple TV+: 1890 Ft havonta

Full HD csomaggal rendelkező HBO GO. Havi díja: 1890 Ft.

Érkező szolgáltatók díjszabása, a már elérhető régiókban?

Az érkező szolgáltatók díjairól, a már elérhető helyek díjszabása alapján, csak találgatni lehet.

• A Disney+ az eddigi európai országokban jellemzően 8,99 euró a havidíj.  (kb. 3200 Ft). A közép-európai régióban még nem érhető el a szolgáltatás, remélhetőleg kedvezőbb lesz, a magyar árszintekhez igazítva.
  • Az HBO Max kapcsán az a mondás, hogy minden régióban más díjszabás lesz, így itthon piacképes árazással készülnek, az amerikai havidíjnál (14,99 dollár, kb. 4800 Ft) jóval kedvezőbb árakkal (jelenleg az HBO Go díja 1890 Ft/hó);
  • A Skyshowtime a tengerentúlon is futó Paramount+ (egykoron CBS All Access) kibővített alternatívája, a mi kontinensünkön csak a skandináv térségben vezették be (hamarosan náluk is Skyshowtime-ra fogják lecserélni), ott 7 euró (kb. 2500 Ft) körül alakult a havidíja.

HBO Max-Disney+ fronton éves csomagok is elérhetők, melyekkel többhavi díjat meg lehet spórolni, ilyesmire jó eséllyel itthon is lehet számítani. A kiszivárgott HBO Max-es dátummal együtt ráadásul arra is fény derülhetett, hogy életre szóló, bevezető ajánlattal is készülnek, azaz örökre kedvezményes havidíjat ajánlanak, ha az indulás környékén indítunk előfizetést és utána sosem mondjuk le.

Forrás: Forbes

Ti melyikre fizettek elő most? Ha lesz lehetőség melyik újat fogjátok választani, és miért?

Régi helyett, vagy mellé tervezitek?

Köszönöm szépen, hogy elolvastátok a cikkemet és válaszokat előre is!

Üdv: Miki

10 Válaszok
ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Én annak idején a HBO GO-ra és a Netflixre is előfizettem, de egy idő után rajöttem, hogy gyakorlatilag csak utóbbit használom. A HBO GO-ra majd újra előfizetek egy rövid időre, amíg végigpörgetem az Eufória 2.évadát.😂
IstvanH
Samsung Expert
Beállítások

Szia!

HBO GO és Netflix, de HBO-t semmire nem használom, csak lusta vagyok lemondani.😅

0 tetszik
JanosA
Samsung Expert
Beállítások

Részletes korrekt írás mint mindig :smiling-face: 

0 tetszik
JanosA
Samsung Expert
Beállítások

HBO nincs meg annyit tartalom, nem ?

0 tetszik
Miki_M
Samsung Expert
Beállítások
Szia! Köszi a válaszod! 😀
0 tetszik
Miki_M
Samsung Expert
Beállítások
Pár hét és HBO max lesz, érdemes megvárni 😉
0 tetszik
Miki_M
Samsung Expert
Beállítások
Köszi Jani a visszajelzésed 😄
0 tetszik
NikolettS
Samsung Expert
Beállítások

Szia!
Mi a Netflixet használjuk többen is, így szükség volt a 4500-as nagy csomagra!

0 tetszik
Miki_M
Samsung Expert
Beállítások
Szia! Hbo maxot próbáltátok?
0 tetszik