Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Miért van ilyen sok program a szárítógépen

(Témakör létrehozásának dátuma: 29-04-2021 02:24 PM)
368 Megtekintések
VivienJ
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok! 
Nagyon sok vásárló mikor be jön szárítógépet venni mindig az az első mondata hogy én úgysem fogok ennyi programot használni. Pedig pontosan a szárítógép az ahol érdemes figyelembe venni a különböző programokat. Egy mosógépen nyilván a napi adagokat a Daily Wash vagy a pamut programon mossuk de a szárítóknál azért érdemes külön bontani ezeket. 

image.jpg
A szárítógépen ezek a programok mint külön hőfokon és időn mennek. Egy inget érdemes külön szárítani. Mint ahogy akár egy ágyneműt vagy egy törölközőt. A szárítógépeket eléggé személyre lehet szabni mivel van rajtuk 35 perces gyors szárítás is egy meleg és egy hideglevegős szárítás is. A 35 perces gyors szárítás szerintem nagyon praktikus mert ha éppen aznap derül ki hogy mit szeretnénk felvenni de épp a koszosban van akkor a mosógépen a 15 perces mosás után mehet a 35 szárítás és már készen is van. Időt is lehet állítani a szárítógépeken és mivel van bennük páratartalom és hőmérséklet ellenőrző így h esetleg beállítunk 1 órás szárítást de a szárítógép érzékeli hogy a ruha még nedves akkor automaikusan javasolni fogja, hogy még mennyi időt tegyünk rá a programra. 
Érdemes ezeket a programokat otthon kitanulni és a használati utasításban átvenni mert nagyon is előnyös, hogy ennyi program áll rendelkezésünkre. 
Remélem tudtam segíteni. ☺️

1 Válasz
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Szia, 

Köszi az infót.

Szép Napot Neked!

0 tetszik