Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Menstruációs fájdalom szimulátor

(Témakör létrehozásának dátuma: 19-08-2023 08:39 PM)
2200 Megtekintések
BernadettF
Samsung Expert
Beállítások

Menstruációs fájdalom szimulátor

De mi is az?

Egy kanadai cég, a Somedays, kifejlesztett egy olyan eszközt, amely a periódusos fájdalmat szimulálja. Ez a szerkezet kis elektromos impulzusokat küld közvetlenül a hasizmokhoz, és hasonló módon húzza össze azokat, mint ahogy a prosztaglandinok izom összehúzódásokat váltanak ki a menstruáció során.

A menstruációs fájdalom a menstruáló emberek 80%-át érinti. Bár ez a fájdalom mindenkinél nagyon eltérő lehet, és ez nyilvánvaló a gépre adott reakciók széles skáláján, a menstruációs fájdalom szimulátorunkat több mint 50 menstruáló nőn tesztelték, akik megállapították, hogy valójában nagyon pontos az érzés. A szimulátoron a 10-es  szint megközelíti az endometriózisos fájdalom tipikus szintjét, míg az 5-ös szint az átlagos menstruációs fájdalmat szimulálja.

Egy érdekes adat pedig, hogy a menstruációval élő átlagos ember évente kilenc napot hagy ki a munkából, és akár 80 százaléka mondja azt, hogy még ha dolgozik is, nem tud olyan produktívnak vagy elkötelezettnek lenni”

Én TikTokon láttam ezeket a videókat, srácok, kipróbálnátok?

7 Válaszok
VDavid_
Black Belt 
Beállítások
Igen, elég nagy az alapvető fájdalom tűrő képességem, érdekel valóban túlreagálják-e néhányan. Viszont ha lázam van attól rosszabb nincs, azt nem bírom.
0 tetszik
T_Andras_Viktor
SuperStar
Beállítások
A láznál valóban nincsen rosszabb.
Én sem bírom...
Én amikor lázas vagyok, akkor enni sincs erőm, (maximum fekve) nem hogy még állni.
Inkább fekszem az ágyon egy magam, és pihenek.
Nyilván ezt túl lehet élni, de ez még a darázs csípésnél is rosszabb. (Szerintem)
Gondolom neked is hasonló a véleményed a lázról, mint nekem.
0 tetszik
T_Andras_Viktor
SuperStar
Beállítások
Szia.
Az ilyesmi féle szimulátorok távol állnak tőlem.
0 tetszik
DRΞDD
Troubleshooter
Beállítások
Falat kenyér szindróma.
0 tetszik
Csaba68
Explorer
Beállítások
a tökönrúgástól egy árnyalattal gyengébb de közel azonos. ahogy elmondta nekem a volt barátnőm. volt hogy sírt a fájdalomtól!
0 tetszik
Csaba68
Explorer
Beállítások
én mikor lázas vagyok szurkolok hogy menjen feljebb! 39 °c nál feljebb nem hajlandó menni! viszont a fejgörcs ami utána jön brutál. lehet a halál fejbe rúg? 😂 akkor muszáj bevenni egy tasak f.csillapítót ami után reggel mintha a zuhany alól jönnék ki pólóban boxer alsóban. 😀 se láz se fájdalom.
0 tetszik
Miki_M
Samsung Expert
Beállítások
Szia! Nem próbálnám, ki, de minden tiszteletem a hölgyeké!
0 tetszik