Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Lego TV gyerekeknek

(Témakör létrehozásának dátuma: 30-12-2023 03:21 PM)
321 Megtekintések
AkosSz
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok! 

Így év vége felé hoztam nektek egy kis érdekességet TV fronton. Kivételesen most nem Samsung TV-t hanem az idén betörő Kivi TV egyik típusáról lesz szó felületesen. 

A hírek szerint Magyarországon is boltokba kerül a kifejezetten a gyerekeknek szánt televízió a Kivitől. Ez a Kivi KidsTV, amelynek kialakításakor kiemelt figyelmet fordítottak a célcsoportnak.

Kivi KidsTV olyan téren izgalmas, hogy maga a TV kialakítása Lego elemekből tevődik össze. A termék lába és kerete is egyaránt építhető Legoval, aminek hála a gyerekek szabadon dekorálhatják a TV-jüket.  A készélük a maga 32 hüvelykes méretében egyébként Full HD felbontással rendelkezik és 60 Hz-es, de a HDR tartalmakat nem támogatja, bár ez a gyerkőcöknek nem is feltétlen szempont. 

1201771786.kivi-kidstv.jpg

A Kivi KidsTV ára nagyjából 130 000 Ft lesz nálunk. Ugyan érdekes a kialakítása, képminőségben gyanús hogy a megszokott Kivi "minőséget" fogja képviselni amit megszoktunk. 

Ti feldobnátok a gyerkőc szobáját egy ilyen TV-vel? Mi a véleményetek róla? 😁

17 Válaszok
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szerintem ötletes, de meglátásom szerint hamar "kinövi" a gyerek, így nem annyira éri meg 130-at kiadni érte.
EdinaSz
Samsung Expert
Beállítások

Ezt néztük mi is az üzletben 😅 az ötlet nem rossz, de egy nevesebb gyártótól lehet jobban menne 🤣

Miki_M
Samsung Expert
Beállítások
Szia!
Nagyon menő, de ha ügyes az ember egy 55"-os tv áráról beszélünk, ami UHD-s és a nagyobb méret, ha van hely, mindent visz.
IstvanH
Samsung Expert
Beállítások

Jól néz ki, de nálunk szabály, hogy csak a nappaliban lehet TV.

KristofJ
Samsung Expert
Beállítások
Ha kicsit kedvezőbb áron lenne és lenne gyerek akkor biztosan.
MarkBa
Moderator
Moderator
Beállítások

Nem hiszem, hogy ez az amire szüksége lenne a gyermeknek, de az ötlet nem rossz.

BernadettF
Samsung Expert
Beállítások

Nem tudom, a gyerek inkább ne nyúljon a tv-hez 😬

0 tetszik
JanosA
Samsung Expert
Beállítások

köszi az infókat

JanosA
Samsung Expert
Beállítások