dátum: 24-09-2021 10:36 AM
Sziasztok!
Sokan küzdenek a hellyel otthon ha épp nem túl nagy a fürdő. Rengetegen úgy jönnek, hogy felültöltős mosógépet szeretnének lecserélni egy elöltöltősre. Ilyenkor általában a keskeny mosógépek nyernek hiszen mélységre mindössze 45cm így elfér kis helyen is. Régen is volt a Samsungnak keskeny elöltöltős mosógépe viszont a vásárlók 80%- hiányolt róla egy dolgot amit megszoktak már egy Samsung mosógépen az pedig az Add Wash ablak. Bizony már piacon vannak a keskeny 6,5 kilós Samsung mosógépek és a legjobb, hogy választhatnak a vevők, hogy Add Wash ablakkal vagy anélkül szeretnék. Ugye az Add Wash ablak a kimaradt ruhadaraboknak van. Ha ki felejtettünk valamit bármikor hozzáadhatjuk a mosáshoz nincs időhöz kötve.
És ahhoz képest, hogy keskeny mosógépekről beszélünk elég felszereltek programban. Ezek a keskeny mosógépek Eco Bubble technológiával működnek vagyis plusz hab mennyiséget képeznek a víz és levegő segítségével. Ezzel spórolva hiszen jóval kevesebb öblítőt és mosószert igényelnek. Plusz van egy 59 perces mosás a mosógépeken ami intenzív hideg vizes mosás de mivel van egy Eco Bubble technológia így nem kell félni attól, hogy a hideg víz miatt nem tisztít rendesen. És akinek feltétel, hogy rövid ideig mosson egy mosógép akkor megtalálta hiszen 59 perc alatt 6,5 kilót ki moshatunk. Ezen kívül van egy 15 perces gyors mosás is a készülékeken ha csak pár ruhadarabot szeretnénk ki mosni. Természetesen pamut, mix program, gyapjú, kézi mosás is van rajtuk. Van külön centrifuga öblítés is. És még egy plusz program az Eco Drum Clean vagyis dobtisztító program. 44 mosás után kijelzi a mosógépe, hogy be kellene indítani. Ez a program 70 fokon átfertőtleníti a dobot így az mindig tiszta marad.😊
Szerintem keskeny kivitelnek teljesen megfelelnek a vevők nagy kedvence és ha esetleg ti is küzdötök a hellyel érdemes ezeket a készülékeket keresni. 😊
dátum: 24-09-2021 11:26 AM
Nagyon praktikus változatok! Köszi az összefoglalót !
dátum: 24-09-2021 02:59 PM
Olyan jók ezek a cikkek, hogy el sem hiszitek. Tőlem a háztartási termékek témaköre kilométerekre van. Ilyenkor mindig egy picit közelebb jutok hozzá, de kb. úgy vagyok még mindig, hogy azt se tudom, mi az a kérdés, amit fel kéne tennem.
Köszi a cikket!
dátum: 24-09-2021 04:59 PM
dátum: 24-09-2021 11:52 PM
Ám szerencsére nem kell ilyen keskeny megoldásban gondolkodnom. Jöhet a normál méret, mert gyerkőc mellett azért a szárítógépes kombó megoldás a téli időszakban eléggé jól fog jönni
dátum: 25-09-2021 08:44 PM
Végtelen mosás lesz az életed!! Képzeld az egyik barátom is kombó megoldást akar venni, de abszolút nem javasolták neki az egyik üzletben. Sajnos én nem vagyok annyira jártas a mosógépek ismeretében, de remélem, hogy erről is olvashatunk majd pro és kontra érveket a jövőben vagy akár tőled tapasztalatokat
dátum: 25-09-2021 09:14 PM
Már az. Heti egyszer magunkra mosunk, a hét többi napján meg a kisszar*sra Mert nem lehet ezt, azzal mosni, és a többi.
dátum: 28-09-2021 11:32 AM
Szia!
Köszi a cikket! Jó lett!