Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Elektromos egykerekű

(Témakör létrehozásának dátuma: 30-11-2023 09:13 PM)
309 Megtekintések
BernadettF
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok!

Hallottatok, vagy láttatok már az utcán elektromos egykerekűt?

ed-gotway-v3-1600.jpg

Az elektromos unicikli egy viszonylag új elektromos jármű, amit egy forgókerék és az oldalára rögzített pedálok segítségével mozoghatunk, a testsúlyunk döntésével pedig meghatározzuk, milyen irányba forduljon a gép.

Ami főként mellette szól, hogy kis helyen elfér, akár a csomagtartóban is. Van fogantyúja, tolni lehet, mint egy bőröndöt, ilyenkor rásegít a motor. Nagyobb a hatótávja, mint az azonos súlyú rollereknek. Sokkal jobbak a menetteljesítményei, illetve jobban tapad, mint egy roller. Nagyobb a kereke, könnyebb kirugózni vele az úthibákat.

Egyetlen hátránya, hogy meg kell tanulni a használatot, ami nem akkora ördöngösség, mint sokan gondolják, de nem is csak annyi, hogy ráállunk és kész, mint egy elektromos roller esetében. Cserébe nem kell autóval a dugóban állnunk vagy a BKV-n zötykölődjünk.

A kinézete:

Van néhány világító lámpa elöl és hátul, illetve az akkumulátortöltöttség kijelzése egy LED-es fénycsíkon követhető nyomon. Elől egy kis lámpa világítja meg az utat. Oldalt a testen a lábtartók helyezkednek el, ahova használat közben fel kell állni.

Ezek a gépek általában Bluetooth-on kommunikálnak applikáción keresztül a telefonunkkal, ahol láthatjuk a maximális sebesség, megtett út, energiafelhasználás, akkumulátor állapota stb. lehetőségeket.

Kipróbálnátok?

8 Válaszok
AnitaI
Samsung Expert
Beállítások
Nagyon menő 🙂
0 tetszik
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Többet is szoktam látni, de én elég veszélyesnek tartom. Autók között a kátyúk miatt, járdán a padka miatt. Elég nagy sebességgel is mennek ezekkel.
0 tetszik
BernadettF
Samsung Expert
Beállítások

Páromnak van egy, de ő még kezdő ebben. Amúgy elég szépen átmegy a kisebb repedéseken, buckákon a betonon. 
Én egyszer-kétszer ráálltam, de fura, hogy csak egy kereke van 😄

0 tetszik
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
lehet, hogy biztonságosabb, mint amilyennek elsőre látszik😀 de én nem nagyon merném kipróbálni😅
0 tetszik
BernadettF
Samsung Expert
Beállítások

Én is csak erős kapaszkodással mertem :face-with-tears-of-joy:

0 tetszik
JanosA
Samsung Expert
Beállítások

köszi a leírást, nagyon jó kis cucc

0 tetszik
JanosA