dátum: 29-01-2021 10:32 AM
Sziasztok!
Korábbi cikkemben volt már szó hangprojektorokról, ahol nagyon szívesen ajánlottam bárki számára a már belépő premiumnak nevezhető Q60T típust.
Viszont az egy magasabb árfekvésű soundbar, ami azért többe is kerülhet mint az otthon lévő televízió, így hát úgy gondoltam, hogy érdemes szót ejteni a "belépő" kategóriáról is, ami most kifejezetten kedvező árban elérhető a Media Marktokban, de csak február 1-ig.
A belépő kategória ne tévesszen meg senkit, igenis jó termékről van szó, viszont mivel itt kezdődik a hangprojektor line up, máshogy nem tudom nevezni őket.
A címben 2 projektor is szerepel, az egyik a HW-T420 a másik pedig a HW-T450. A 2 termék tökéletesen ugyanaz, annyi különbséggel, hogy a 420-as esetében a hozzá tartozó mélyláda még kábelesen csatlakozik a magas hangsugárzóhoz, míg a 450-es projektornál, már vezeték nélkül kommunikálnak egymással. Teljesítményben a T420 150W-ot tud, a T450 pedig 200W büszkélkedhet. Én hallgattam többször is mind a kettőt, nincs különbség
Néhány alapvető funkció a projektorokról:
Alapvetően ez egy 2.1-es rendszer, amiben a mélynyomók 6,5 hüvelykes hangszóróval vannak ellátva, így ezeknek köszönhetően teljes hanghatással fog körbe venni minket.
Rendelkeznek egy úgynevezett smart sound funkcióval, amely automatikusan elemzi a hangforrásokat, hogy az adott tartalomhoz optimalizálja a hangsávokat. Így tartalomtól függetlenül, folyamatosan tiszta és életszerű hangok fogják körbejárni a teret. Külön alkalmazkodik a sportcsatornákhoz, akciófilmekhez vagy épp zenehallgatáshoz.
Olyan tv-k esetében amik támogatják a játék módot (vagyis játék módra váltja a képet amikor PS,XBOX vagy Nintendo Switchet kapcsolunk hozzá), akkor a hangprojektor is játék módra vált, így a televízió a játékhoz alkalmas képet, míg a projektorunk az ahhoz alkalmas hangot biztosítja.
Több hang vezeték nélkül
A vezeték nélküli térhangzás készlet (SWA-8500S) lehetővé teszi a hangprojektor könnyű kibővítését a térhangzás hangrendszerére, vezetékek rendetlensége nélkül. A hangprojektorral együtt egy csatornarendszert hozhatsz létre a valódi térhangzású élmény érdekében. Vagyis külön megvásárolható egy központi egység, amihez 2 hátsó kicsi hangsugárzót tudunk csatlakoztatni, így megkapjuk a teljes értékű mozi élményt.
A hangprojektorban természetesen bluetooth található, így bármilyen bluetooth eszközzel (tv,telefon,tablet,laptop), tökéletesen kommunikál, vagyis akár csak zene hallgatásra is tökéletes.
Jelenlegi árak a Media Marktban
Samsung HW-T420 40.989 Ft
Samsung HW-T450 49.989 Ft
Ezek most kifejezetten baráti árak ezekért a hangprojektorokért, úgyhogy ha még nincs otthon ilyen, de szeretnéd megadni magadnak a mozi élményt elérhető árban, akkor siess, hiszen február első napjáig illetve a készlet erejéig érvényesek ezek az árak.
dátum: 29-01-2021 09:02 PM
dátum: 30-01-2021 07:48 AM
dátum: 31-01-2021 03:17 PM
Szia!
Jó kis ajánló volt, ebben a kategóriában is a Samsung a legjobb.👌
dátum: 31-01-2021 09:03 PM
Szia!
Szuper és tömör termékajánló jól összeszedett! És egyetértek Mikivel.
Köszi!
dátum: 31-01-2021 09:15 PM
Szia!
Van a családban egy ilyen hangprojektor, mi nagyon szeretjük!
dátum: 31-01-2021 11:36 PM
Szia!
A T450-el szemezgettem egy ideig, de nem jutottam el a megvásárlásig. Most azonban ott tartok, hogy mivel egyre többet játszom, főleg story based játékokkal PS-en, amikben meghatározó szempont a hang, illetve Netflix/HBO is pörög ezerrel, lehetséges, hogy racionális döntés lenne beszereznem egyet.
Köszi a cikket!
Dávid
dátum: 11-03-2021 11:49 PM
dátum: 10-04-2021 03:45 PM
Köszönjük szépen
dátum: 27-04-2021 06:53 PM
Ugyan a Tv-k is egyre jobban szólnak, de pont múltkor egy kedves ismerősömnél sikerült a fent említett hangprojektorok egyikébe belehallgatnom újra. Egy ideig elfelejtődött, de azóta újra vágyom egy ilyenre 😂