Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Az FSR 3 továbbfejlesztett verziót kap.

(Témakör létrehozásának dátuma: 30-12-2023 11:25 PM)
123 Megtekintések
KristofJ
Samsung Expert
Beállítások

Az AMD kiadta FSR (frame generetion) funkciójának új verzióját a képkockafrissítés növekedésének érdekében, a cég nyílt forráskódúvá tette a technológiát. 

Az AMD FSR 3 a FidelityFX, a vállalat fejlett mesterséges intelligencián alapuló felskálázási technológiájának a legújabb verziója. Az AMD azt is közzétette, hogy az FSR 3 bármilyen márkájú modern grafikus kártya támogat, legyen az Nvidia, AMD vagy akár Intel. Ma már néhány játék már támogatja az FSR 3-at, mint például az Immortal of Aveum, az Avatar: Frontiers of Pandora és a Frospoken. 

KristofJ_0-1703975092851.png

De a legtöbb játék jelenleg csak az Nvidia DLSS 3 támogatással van ellátva. ez magában foglalja az olyan nagy címeket, mint a Call Of Duty: Modern Warfare 3, a Cyberpunk 2077 és még sok más. A DLSS 3 mesterséges intelligenciával felruházót technológiát a gyártó az RTX 40-es sorozatú kártyákra korlátozz. 

A frissen megjelent Avatar:Frontiers of Pandora a legújabb játék, amely támogatja az FSR 3-at, eddig nem sok játék kapott FSR 3 támogatást. 

Én nagyon régóta Nvidia párti vagyok és nekem eddig nem nagyon volt okom panaszra, de azért kíváncsi vagyok mit tudd a a konkurens FPS tunningja. 

Köszönöm a figyelmet 

K 

5 Válaszok
IstvanH
Samsung Expert
Beállítások

Wow😮

0 tetszik
MarkBa
Moderator
Moderator
Beállítások

El sem merem képzelni ilyen fejlődési ütem mellett 5-10 év múlva milyen grafikák lesznek.

0 tetszik
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
nem semmi😮
0 tetszik
JanosA
Samsung Expert
Beállítások

köszi az informatív cikket

0 tetszik
JanosA