dátum: 30-12-2023 11:25 PM
Az AMD kiadta FSR (frame generetion) funkciójának új verzióját a képkockafrissítés növekedésének érdekében, a cég nyílt forráskódúvá tette a technológiát.
Az AMD FSR 3 a FidelityFX, a vállalat fejlett mesterséges intelligencián alapuló felskálázási technológiájának a legújabb verziója. Az AMD azt is közzétette, hogy az FSR 3 bármilyen márkájú modern grafikus kártya támogat, legyen az Nvidia, AMD vagy akár Intel. Ma már néhány játék már támogatja az FSR 3-at, mint például az Immortal of Aveum, az Avatar: Frontiers of Pandora és a Frospoken.
De a legtöbb játék jelenleg csak az Nvidia DLSS 3 támogatással van ellátva. ez magában foglalja az olyan nagy címeket, mint a Call Of Duty: Modern Warfare 3, a Cyberpunk 2077 és még sok más. A DLSS 3 mesterséges intelligenciával felruházót technológiát a gyártó az RTX 40-es sorozatú kártyákra korlátozz.
A frissen megjelent Avatar:Frontiers of Pandora a legújabb játék, amely támogatja az FSR 3-at, eddig nem sok játék kapott FSR 3 támogatást.
Én nagyon régóta Nvidia párti vagyok és nekem eddig nem nagyon volt okom panaszra, de azért kíváncsi vagyok mit tudd a a konkurens FPS tunningja.
Köszönöm a figyelmet
K
dátum: 31-12-2023 10:28 AM
Wow😮
dátum: 02-01-2024 09:31 AM
El sem merem képzelni ilyen fejlődési ütem mellett 5-10 év múlva milyen grafikák lesznek.
dátum: 02-01-2024 05:41 PM
dátum: 25-01-2024 09:10 AM
köszi az informatív cikket
dátum: 25-01-2024 09:10 AM
én úgy képzelem lassan már teljesen filmszerűek lesznek