Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Az a bizonyos mosógép

(Témakör létrehozásának dátuma: 29-10-2020 12:38 PM)
628 Megtekintések
VivienJ
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok!

Nap mint nap szembesülök tanácstalan vásárlókkal. Tönkrement a mosógép szeretnék egy újat. Tudsz benne segíteni mert annyi van hogy fogalmam sincs hol kezdjem. De azon ott megakadt a szemem mert nagyon jól néz ki....

Nagyon sok mosógépe van a Samsungnak de van egy ami ki tűnik a többi közül. 

C3AE6F52-B2D8-4B1C-8382-6A665A2613AA.jpeg

A szürke mosógép. 
Két típus van belőle egy 8 és egy 9 kilós. 
A 8 kilós az alap mosógépe a Samsungnak nincs benne Eco Bubble funkció viszont 15 perces gyors mosás súly automatika tehát le méri a ruha súlyát és annak megfelelő lesz a program idő. Dob tisztító program és Add Wash ablak. 

6ACA4F0A-35DC-42D7-88F7-F064C3562223.jpeg

Mint minden Samsung ő is Inverter motoros amire 10 év garancia jár. 
A 9 kilós típus egy picit felszereltebb az Eco Bubble funkció miatt. Tehát a vízből képez egy plusz hab mennyiséget és képes hideg vízben is olyan hatékonyan mosni mint 30 fokon. És pluszba Smart Controlos vagyis applikáción keresztül is tudjatok irányítani. Útközben el tudjatok indítani a mosást hogy mire haza értek már kész is legyen. A többi funkció pedig szintén megtalálható rajta mint a 8 kilóson. 
Szerintem nagyon szép mosógép és különleges. 
Nektek hogy tetszik? 😊

10 Válaszok
VivienE
Troubleshooter
Beállítások

Szia Vivi,

Én biztosan nem választanék szín alapján mosógépet, illetve talán még a fehér modellek jobban is tetszenet. De hát ízlések és pofonok. :face-with-tears-of-joy:

0 tetszik
NikolettS
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok!

Én is inkább a fehér gépek mellé tenném le a voksom, csak akkor vennék szürke vagy más színű mosógépet ha azt nem a fürdőszobába tenném, hanem mondjuk a konyhába! 

0 tetszik
DavidB95
Samsung Expert
Beállítások

Szia Vivien!

Mosógépek terén nem vagyok otthon de a cikkjeid alapján egyre jobban eltalálom magam a témában.

Köszi!

0 tetszik
GyulusA
Black Belt 
Beállítások
Szia Vivien!

Gyakorlatban eddig csak Whirlpool mosógépekkel volt dolgom, de színvilágban és funkcióiban is egyre jobban meggyőz a Samsung. A szürke szín pedig egyenesen zseniális.

Üdv,
GyulusA
0 tetszik
BeátaV
Voyager
Beállítások

Szia Vivien,

Köszi a cikket, nem is tudtam, hogy elérhető szürke színű mosógép is a Samsung kínálatában.

Elsősorban a funkciókat venném figyelembe, összehasonlítanám és ha ezek alapján jobb választás lenne a szürke, akkor az mellett döntenék. De azért a fehér típusok jobban vonzanak. Feketében lenne az igazi (:

0 tetszik
NikolettS
Samsung Expert
Beállítások

Szia!

A mosógépet az emberek a fehér színnel -a tisztasággal párosítják, lehet ez alapján gondolod te is, hogy fehérnek kell lennie! 

VivienE
Troubleshooter
Beállítások

Ez tök jó gondolat Niki, lehet benne valami! :smiling-face:

0 tetszik
David_K
Samsung Expert
Beállítások

Szia Vivi!

Nekünk itthon 9 kilós inox QDrive van. Hát esküszöm még néha, ha engem kérdeznek a vásárlók a mobil részlegen Samsung mosógépről, elkezdek segíteni benne én is, mert annyira baromi jó. 😂 Kifejezetten szeretem a Smart Controlt amúgy. Sokat is használom. 

Üdv,

Dávid

0 tetszik
NikolettS
Samsung Expert
Beállítások

Szia!

A fekete mosógép az nekem is nagyon tetszene. 

0 tetszik