dátum: 26-11-2020 03:59 PM
Sziasztok!
Azért szeretem a Samsungot mert mindig tudnak valami újat szebbet és jobbat alkotni. Itt vannak az új mosógépek már elérhetőek az üzletben. Van pár változtatás rajtuk a dizájnon kívül de ami szerintem nagyon szuper és praktikus lett az az automata mosószer adagoló. Miért is praktikus? Hogyan használjuk?
Az új mosógépekkel már nagyon egyszerű dolgunk van mert magyar nyelvűek lettek tehát mindent megtalálunk rajta rendesen és nagyon egyszerűen be tudjuk állítani. Alapvetően az Eco Bubble funkció miatt nagyon energiatakarékosak a mosógépek hiszen a vízből képeznek plusz hab mennyiséget és a súly automatika miatt nem csak az időt hanem a vizet is csökkenti mosás közben. Ehhez most hozza párosult hogy már öntögetnünk sem kell az öblítőt vagy a mosószert. Kényelmesebb és praktikusabb. Az alap beállítás szerint 14 mosásra elegendő a mosószer és az öblítő de a mosógépen ezt tudjuk szabályozni ha épp több vagy kevesebb öblítőre vagy mosószerre van szükségünk. A menü beállításnál ezt is megtaláljuk magyar nyelven.
Ha nincs szükségünk automata mosószer adagolásra akkor ki is tudjuk kapcsolni.
Maga a tartály szilikon tehát könnyen tisztítható és könnyen kivehető.
A mosószer tartály 900ml
Az öblítő tartály 540ml
Az alap beállításnál az alap mosószer 64ml az öblítő pedig 38ml. Ezt tudjuk növelni vagy csökkenteni.
Szerintem megéri. Szuper praktikus és mellett szuper modern is 😊
dátum: 27-11-2020 09:27 AM
dátum: 27-11-2020 01:00 PM
Sziasztok!
Én is jó dolognak tartom az automata adagolást, mert nincs olyan hogy teljesen feleslegesen öntök többet a mosószerből vagy az öblítőből egy mosáshoz.
dátum: 29-11-2020 12:27 PM
Örülök, hogy ennyi funkció és technológia könnyebbíti meg a mindennapjainkat!
dátum: 01-12-2020 10:35 AM
Szia Vivien,
Teljesen egyetértek veled, köszi az új infókat. Ez az automatikus adagolás szerintem is hasznos funkció. Többször előfordult már velem, hogy túltöltöttem az öblítőt, vagy nem figyeltem arra, hogy milyen típusú ruhákhoz milyen mennyiségű mosószert és öblítőt használok. Bár jelenleg nagyobb problémát okoz az, hogy megakadályozzam, hogy a mosógépem elhagyja a fizikai helyét mosás közben Megért már egy cserére.
29-04-2021 01:11 PM – szerkesztés: 29-04-2021 01:12 PM
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy milyen folyékony mosószert tudtok ajánlani ami egyaránt jó világos és sötét ruhákhoz is? Gondolom nincs külön hely a világos mosószernek és a sötétnek...
Köszi és üdv