Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

A TV képernyő tisztítása!

(Témakör létrehozásának dátuma: 27-04-2023 01:02 PM)
5385 Megtekintések
AkosSz
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok! 

A legjobb képminőség elérése és a TV élettartamának meghosszabbítása érdekében fontos a tévéképernyők tisztítása. Van egy egyszerű és könnyű módja a tévéképernyő tisztításának, ami végett karbantarthatjuk készülékünket. 

Az első és legfontosabb lépés az, hogy kikapcsoljuk a TV-t, így könnyen megállapíthatjuk hogy a képernyő mennyire koszos, zsíros, poros. Általában érdemes puha mikroszálas anyagot használni a képernyő tisztításához, hogy elkerüljük a karcokat. Soha ne használjunk papírtörlőt vagy durvább anyagokat, mert azok karcolódást okozhatnak a képernyőn és felsérthetjük a felületet. 

Ha száraz szennyeződéssel állunk szemben, akkor használjunk enyhén nedvesített mikroszálas anyagot az eltávolításához. Ha nedves szennyeződést szeretnénk eltávolítani, akkor akár elég lehet a száraz is, ez szennyeződéstől is függ. 

Én személy szerint a Hamának a képernyőtisztítóját szoktam ajánlani erre a célra, nekem jól bevált szinte minden mocskot szépen levisz a képről bármi probléma nélkül. 

ezgif.com-webp-to-jpg.jpg

Ha végeztünk a tisztítással, hagyjuk száradni a képernyőt és csak akkor érdemes visszakapcsolni a TV-t, ha teljesen megszáradt a felület. 

Ti odaszoktatok figyelni a képernyő tisztaságára? Milyen gyakran tisztítjátok a képernyőtöket? 😁

11 Válaszok
FTamas
Samsung Expert
Beállítások
Nagyon köszi ezt a hasznos infót 😁

Én ritkán, de a
a port elszoktam távolítani. Azt a Swiffer portalanítójával szoktam többnyire.
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Szia,

Köszi az infót. 

BernadettF
Samsung Expert
Beállítások

Szia! 

Mi portörlővel szoktuk áttörölni, de kipróbálom ezt is, köszi az ötletet!

KristofJ
Samsung Expert
Beállítások
Köszi a hasznos infókat.
NikolettS
Samsung Expert
Beállítások

Szia! 
Köszi a tippet ezek után ezzel fogom tisztítani!

AkosSz
Samsung Expert
Beállítások

Köszi hogy elolvastad! 😊

0 tetszik
JanosA
Samsung Expert
Beállítások

Köszi a részletes bemutatót 

0 tetszik
JanosA
Samsung Expert