Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

A Netflix jelszó megosztás elleni rendszere.

(Témakör létrehozásának dátuma: 31-01-2023 11:43 AM)
177 Megtekintések
KristofJ
Samsung Expert
Beállítások

A visszaszámlálás elkezdődött a Netflix  jelszómegosztás elleni fellépése. A streaming szolgáltató nyilatkozta, hogy milliók szegik meg (akár akaratlanul) a szabályokat. 

KristofJ_0-1675161751273.jpeg

Tény elégé gyakori az, hogy valaki megosztja a Netflix bejelentkezetett barátaival vagy családtagjaival, ami valójában ellenes a Netflix új 2023-as szolgáltatási irányelveivel. A Netflix oldala szerint A Netflix-fiók olyan emberek számára, megosztható, akikkel egy háztartásban élünk. 

A Netflix mostantól fiókonként csak egy “home” engedélyez és a további “home”-ért külön díjjat kell fizetni ugyan annak a felhasználónak a szolgáltatónak. A Netflix fiókot továbbra is használhatják a fizikai otthonon kívül is, telefonon, laptopon, tableten, de technikailag ez egyfiók alatt lesz és majd ehhez lehet alfióokat rendelni. 

A szolgáltató azonban már megtette a szükséges lépéseket a jelszó megosztás ellen, a tesztelés eredetileg Peruban, Chilében és Costa Ricán kezdődik. Ezekben az országokban 2.99 dollárt fizetnek, hogy további “home” rendelhessenek a fiókjukhoz. A szolgáltató nem részletezte, hogy a költségek mindenhol azonosak lesznek. 

A jelszó megosztás felszámolása nem az egyetlen új bevétel gyarapító lépésének a szolgáltatónak, amely 2023-ban indul. A felhasználók fizethetnek a platform reklámokkal megpakolt verziójárt amely egy kedvezőbb áron elérhető csomag. 

Köszönöm a figyelmet 

K 

Forrásom: www.msn.com 

4 Válaszok
NikolettS
Samsung Expert
Beállítások

Szia! 
Arról tudtam, hogy külön díjas rendszerük lesz, de arról nem tudtam, hogy reklámos verzió is lesz. 

0 tetszik
NikolettS
Samsung Expert
Beállítások

Köszi az összefoglalót:)

0 tetszik
BernadettF
Samsung Expert
Beállítások

Igaz, nekem külön előfizetésem van, de jó tudni!

0 tetszik
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Köszi az összefoglalót. Mondjuk továbbra sem értem, hogy akarják ezt ellenőrizni, betartatni. Nekem ez sem tűnik bombabiztos megoldásnak.😅
0 tetszik