dátum: 31-01-2023 11:43 AM
A visszaszámlálás elkezdődött a Netflix jelszómegosztás elleni fellépése. A streaming szolgáltató nyilatkozta, hogy milliók szegik meg (akár akaratlanul) a szabályokat.
Tény elégé gyakori az, hogy valaki megosztja a Netflix bejelentkezetett barátaival vagy családtagjaival, ami valójában ellenes a Netflix új 2023-as szolgáltatási irányelveivel. A Netflix oldala szerint A Netflix-fiók olyan emberek számára, megosztható, akikkel egy háztartásban élünk.
A Netflix mostantól fiókonként csak egy “home” engedélyez és a további “home”-ért külön díjjat kell fizetni ugyan annak a felhasználónak a szolgáltatónak. A Netflix fiókot továbbra is használhatják a fizikai otthonon kívül is, telefonon, laptopon, tableten, de technikailag ez egyfiók alatt lesz és majd ehhez lehet alfióokat rendelni.
A szolgáltató azonban már megtette a szükséges lépéseket a jelszó megosztás ellen, a tesztelés eredetileg Peruban, Chilében és Costa Ricán kezdődik. Ezekben az országokban 2.99 dollárt fizetnek, hogy további “home” rendelhessenek a fiókjukhoz. A szolgáltató nem részletezte, hogy a költségek mindenhol azonosak lesznek.
A jelszó megosztás felszámolása nem az egyetlen új bevétel gyarapító lépésének a szolgáltatónak, amely 2023-ban indul. A felhasználók fizethetnek a platform reklámokkal megpakolt verziójárt amely egy kedvezőbb áron elérhető csomag.
Köszönöm a figyelmet
K
Forrásom: www.msn.com
dátum: 31-01-2023 12:53 PM
Szia!
Arról tudtam, hogy külön díjas rendszerük lesz, de arról nem tudtam, hogy reklámos verzió is lesz.
dátum: 31-01-2023 12:54 PM
Köszi az összefoglalót:)
dátum: 31-01-2023 01:56 PM
Igaz, nekem külön előfizetésem van, de jó tudni!
dátum: 31-01-2023 08:52 PM