Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Ívelt tv-k

(Témakör létrehozásának dátuma: 28-02-2021 08:46 PM)
156 Megtekintések
BalazsT96
Samsung Expert
Beállítások

Mostmár a piacon nem igazán van nálunk ívelt tv-k pedig pár éve jó sok volt a piacon aztán jól eltűntek. Szerintem nem csak kinézetben néztek ki de tényleg volt egy kis 3D-s hatásúk és igazán jó élmènyt okozott. Sokan keresik és kérdezik tőlem lesz e még ,mert sokan szerették és szerintünk jól néztek ki. Őszintén jó lenne ha lenne de megvan nélküle is a piac. Szerintetek kellene még ívelt tv?😃

6 Válaszok
JozsefZs
Samsung Expert
Beállítások

Szia!

Annyira nem látom értelmét az ívelt TV-nek, ez a design inkább a monitorok piacán hasznos

0 tetszik
DavidB95
Samsung Expert
Beállítások

Szia!

Szerintem a síkképernyősek jobban megfelelnek a mostani piacon de régebben az újdonság ereje miatt lehet jobban mentek az íveltek de használati előnyt nem látok az íveltben.

0 tetszik
Miki_M
Samsung Expert
Beállítások
Szia Balázs!

Sok vásárló falra szeretné szerelni az új keszüléket. Fontos szempont a falra illeszkedés. Ebben a koncepcióba az ívelt modellek már annyira nem illenek bele, szerintem.

Üdv: Miki
0 tetszik
AkosSz
Samsung Expert
Beállítások

Én valamiért imádtam/imádom az ívelt képernyőt. Szerintem ez egy nagyon megosztó téma, én sajnálom hogy nincs már.

0 tetszik
JanosA
Samsung Expert
Beállítások

Szia, én személy szerint kedveltem az ívelt Tvket :smiling-face:

0 tetszik
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Szia

Fateromnak ívelt 3d tv-je van, ő még arra esküszik. Falra szerelt. :face-with-tears-of-joy:

Nagyon szereti.

0 tetszik