Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Review WW90T734DBX/S7

(Subiect creat la: 30-01-2022 01:17 PM)
573 Vizualizări
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Salut,

Am sa postez tarziu acest review fiindca am vrut sa treaca ceva timp. 

Masina de spalat alor mei a trebuit schimbata (mai functiona dar destul de prost) si am descis sa duc Arctic-ul de-l aveam la ei (o masina simpla cu butoane, de 6kg, raport calitate pret foarte bun). Asadar am inceput cautarile cu mult timp inainte de Black Friday 2021, am gasit niste modele (voiam neaparat Samsung). Initial ma oprisem la modelul cu add-wash, de 7kg dar am realizat ca aceasta functie nu imi este de foarte mult folos. Cantarind optiunile m-am decis pana la urma, la modelul mentionat in titlu, de 9kg deoarece ocupa acelasi spatiu si ofera 2kg in plus, dar atentie, nu in toate optiunile de spalare. Pretul de BF a fost undeva la 2000 lei, urmarit pe parcursul a cateva luni, deci o reducere pe bune de data aceasta. Masina a venit impachetata cum trebuie, aici trebuie sa le multumesc celor de la eMag, fara defecte si intr-un interval de timp ok considerand haosul ce este BF. Am instalat-o singur, am mai facut asta de cateva ori, deci totul a fost ok.

Masina in sine mi-a depasit toate asteptarile fiind intr-adevar un upgrade pe cinste. Am conectat-o la Smart Things de unde poti seta o multime de functii si programe, tot de aici primesti si notificari pe telefon si poti vedea in timp real cat mai are din programul selectat. Functia cea mai folositoare este auto dispenser-ul de detergent lichid si balsam, umpli aceste 2 compartimente si uiti de ele pana te atentioneaza cand trebuiesc reumplute. Poti folosi si detergent pudra, avand si acesta optiune, acolo pun Calgon. Ca si functii, o sa enumar mai jos cu pro si contra:

Pro:
- este silentioasa, nu vibreaza, are si silent wash daca cumva vrei sa iti speli hainele la 2 dimineata fara sa deranjezi vecinii prea rau. 
- auto dispenser-ul iti face viata mult mai usoara.
- conectare wifi prin Smart Things cu telefonul.
- desi are dimensiunea standard de 60 latime, 80 inaltime si 65 adancime, are 9kg, foarte practic pentru o familie mare.
- functie auto de drum clean dup.a 40 de spalari. 

Contra:
- auto dispenserul tine un singur tip de detergent lichid, daca vrei sa speli azi colorate si maine negre, nu le poti amesteca, dar poti pune doar cantitatea de detergent pentru negre atunci cand se stang destule haine.

image

Per total eu sunt foarte multumit de acest produs si de Samsung in general. Detin multe produse de la ei, inclusiv 2 tv-uri (o sa revin si cu un review la 55q70A), un soundbar, cuptor cu microunde etc. Nu este un review foarte mare si detaliat, pana la urma este o masina de spalat care face un singur lucru, dar il face extrem de bine. 

Cei care sunt in cautare de o masina de spalat performanta, mare si cu toate functiile unui produs de 2021-2022 (future proof) nu vor da gresi cu acest model, sau oricare altul echipat cu wifi. 

Astept intrebarile voastre in comentarii. Sper ca acest mini review a fost de folos, fiind destul de putine postate pe comunitate cu privire la electrocasnice in general. 
1 Răspuns
GeorgeH
Mastermind
Opțiuni
Mulțumesc și eu sunt în căutare de o mașină nouă de spălat, util review.