Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Programul rabla samsung

(Subiect creat la: 10-12-2023 09:34 PM)
489 Vizualizări
Claudia401
Apprentice
Opțiuni

Buna,

Electrocasnicele care se predau curierului in cadrul programului rabla trebuie sa fie marca Samsung sau pot fi orice alta marca? Daca achizitionez un uscator de rufe nou pot preda un televizor vechi (alta marca decat Samsung) pentru programul rabla?

1 Soluţie
Soluţie
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Hello, @Claudia401 ,

Nu contează marca pe care o dai la schimb, însă categoria da. Produsele eligibile: televizoare, aparate frigorifice, mașini de spălat rufe și uscătoare rufe.

Poți consulta regulamentul campaniei aici: https://images.samsung.com/is/content/samsung/assets/ro/terms-and-conditions/Regulament-Campanie-Tra...

•  

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

6 Răspunsuri
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Asta cu marca nu știu, dar dacă iei tv-predai tv, dacă iei frigider-predai frigider, și așa mai departe, eu așa știu.
Ce știu sigur în showroom poți duce personal doar tv și monitor, dacă optezi pentru ridicare personală din showroom, tocmai ce am ridicat tv și lăsat rabla de tv in showroom. Au fost ambele Samsung, așa că nu pot spune dacă merge și altă marcă, parerea mea este că da.
3Merlin
Legend
Opțiuni
Diavole,
Răspunsul oficial (al șefului comunității), bineînțeles cu trimitere către regulamentul campaniei, a ajutat-o pe Claudia.
Al tău, mă ajută pe mine să înțeleg filozofia Samsung: pot aplica ingineria inversă pe "rablele" de la concurență (...), furnizate gratuit de utilizatorii (clienți, adică) (dublu) satisfăcuți. Asta înseamnă avantaj reciproc.
Mulțumesc!
0 Aprecieri
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Așa și, bravo lui, de asta este boss în comunitate, eu am zis ce am făcut și ce știu eu .personal. Nu am nici o funcție să stau să caut pe net să ofer un răspuns de să mă angajeze Samsung pe la ei. He!He!He!
3Merlin
Legend
Opțiuni
Bravo! La mai mare!
(careu de șesari, cu as de treflă în coadă)
😉
0 Aprecieri
Soluţie
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Hello, @Claudia401 ,

Nu contează marca pe care o dai la schimb, însă categoria da. Produsele eligibile: televizoare, aparate frigorifice, mașini de spălat rufe și uscătoare rufe.

Poți consulta regulamentul campaniei aici: https://images.samsung.com/is/content/samsung/assets/ro/terms-and-conditions/Regulament-Campanie-Tra...

•  

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Claudia401
Apprentice
Opțiuni

Multumes frumos! Raspunsul tau m-a ajutat!