Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Problema in Windows

(Subiect creat la: 05-01-2024 08:00 PM)
402 Vizualizări
radu_crj
Helping Hand
Opțiuni
Salutare!Stiu ca este un off topic, dar nu am găsit pe google nimic.De putin timp mi am achiziționat un laptop nou, si nu găsesc o funcție.Pe cel vechi cand modificam anumite setări îmi arata acest pop up , iar pe cel nou nu arata.

image

Cum fac sa o activez la loc?
17 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Probabil ai o altă versiune de Windows pe cel nou. În ultima versiune de la Windows 11 apare o bară orizontală, jos pe mijloc, înainte era una verticală. Nu mai știu cum era pe versiunile mai vechi.
radu_crj
Helping Hand
Opțiuni
aia cu volumul imi arata.eu vreau de exemplu sa vad modul de performanta sau iluminatul tastaurii
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Acelea probabil le vezi cu ceva soft de la producător.
radu_crj
Helping Hand
Opțiuni
si ai idee unde il găsesc?chiar am nevoie de ele, nu de alta..
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Depinde ce laptop e. Acum am văzut că ce ai pus tu este pentru tastatură și seamănă cu al meu, deci presupun că e ASUS. Cred că vine odată cu aplicația My Asus. În task manager este un serviciu Asus On Screen Display.
radu_crj
Helping Hand
Opțiuni
aa, ok ,o sa incerc maine, revin
radu_crj
Helping Hand
Opțiuni
a functionat!iti mulțumesc mult:)
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Cu plăcere.
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Ce model de laptop este? Modul de performanta ar trebuie sa ai dacă apeși pe iconita de baterie și anume battery saver, better battery, better performance sau best performance atât când îl ai în priza și când nu. Asta dacă nu au schimbat ei ceva la Windows 11.
La iluminatul tastaturii ar trebui sa ai un buton fn pe tastatura care apăsat cu o combinație de f1-12 (depinde pe care buton ai) poți controla luminozitatea tastaturii.
Pt alte modele îți trebuie o aplicație de la producător, de aia am întrebat ce laptop ai.
Ex, Asus are tuf aura core pt iluminarea tasturii și sa o personalizezi.
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Deci mod alimentare ar trebui sa fie cele 3 care erau în w10, better battery (prima de sus), better performance (echilibrat) iar best performance sa fie ultima iar battery saver l-au mutat.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Sunt oferite de producator acele imagini, se cheama OSD (On Screen Display) si trebuie intrat pe site-ul de suport al modelului respectiv si descarcat software-ul corespunzator.

Windows ofera doar la volum acel overlay

@radu_crj aveai sectiunea de Computere & IT in comunitate unde era mai potrivit sa postezi. La electrocasnice nu prea intra laptopul 🤣

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
radu_crj
Helping Hand
Opțiuni
n am stiut la ce sa pun.daca bag un cyberpunk 2077 cred ca pot sa fac cuptor cu microunde 🤣🤣🤣🤣si intra la electrocasnice 🤣🤣🤣
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Toaster, bagi sandwich-ul si inchizi capacul

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
radu_crj
Helping Hand
Opțiuni
buna idee, dar la cati bani am dat pe laptop nici de parizer nu mai am😂😂
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Faci sandwich de paine cu paine si pui pe ecran o felie de parizer....poza

radu_crj
Helping Hand
Opțiuni
buna ideee, nu m am gandit la asta
3Merlin
Legend
Opțiuni
🙂😀😉
0 Aprecieri