Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Mi-am luat cuptor electric Samsung NV68A1170BS/OL

(Subiect creat la: 17-01-2023 09:51 AM)
344 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Ieri seară mi-a venit noul cuptor electric Samsung NV68A1170BS/OL, link aici: https://www.samsung.com/ro/cooking-appliances/ovens/nv68a1110-nv68a1170bs-ol/

Încă nu am apucat să-l montez, dar revin cu impresii după ce gătesc prima friptură :).

Are o capacitate de 68 litri, existau și mai mari de atât dar mi s-a părut suficientă valoare, mai ales că nu gătesc pe bandă rulantă. Nu a intrat în lift cu tot cu cutie, era nevoie de cel puțin 70 cm, motiv pentru care a trebuit scos din cutie și băgat așa în lift (după ce am scos și o ușă de la ascensor).

M-a atras faptul că interiorul cuptorului poate fi păstrat curat datorită unui sistem pirolitic de autocurățare, care încălzește cavitatea la temperaturi înalte, pentru a arde orice grăsime și reziduuri rămase de la gătit. Resturile alimentare de la interiorul aparatului se transformă într-un praf asemănător cenușii, ce poate fi îndepărtat doar cu o lavetă umedă.

Cuptorul are protecție la supra tensiune - se oprește automat în cazul tensiunii instabile. Are un sistem ce sesizează când tensiunea a crescut prea mult și fie stabilizează puterea, fie întrerupe alimentarea cu energie electrică.

EmilianN_0-1673941624681.png

EmilianN_1-1673941672595.png

EmilianN_2-1673941706940.png

EmilianN_3-1673941743528.png

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
8 Răspunsuri
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Ce bine arată! Să-l stăpânești sănătos!
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Sa-l stăpânești sanatos..
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Foarte interesant! Sa-l folosești cu placere !
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Bine ca are Pyrolytic Cleaning. Sa-l stapanesti sanatos si sa mananci gustos/sanatos :smiling-face:
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
CatalinGules
Hotshot
Opțiuni
La cât mai multe fripturi să-l stăpânești sanatos
0 Aprecieri
Rares97
Troubleshooter
Opțiuni
Este ca al meu 😊 ce fripturi bune ies în el 😂
0 Aprecieri
law
Helping Hand
Opțiuni
Salutare,
Am un model asemănător dar pe negru.
Sunt înnebunit sa gătesc diverse rețete la el,nu se compara cu cel tradițional, ideea e sa respecți indicațiile din carte.
Sa îl stăpânești sănătos și la cit mai multe rețete!!!
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Sa-l stăpânești sănătos! Așteptăm sa ne spui cum a ieșit prima friptura :).
0 Aprecieri