Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Luare Dozare Compartiment Detergent

(Subiect creat la: 26-09-2022 03:56 PM)
641 Vizualizări
SanduAlex
Apprentice
Opțiuni

Bună! Dețin
Mașina de spălat rufe cu uscător Samsung WD90T754DBH/S7, Spalare 9 kg, Uscare 6 kg, 1400 RPM, Clasa B, Quick Bubble, AI Control, Add Wash, Super Speed 39, Steam, Motor Digital Inverter, Wifi, Alb.

Sunt foarte mulțumit de acest produs, dar am câteva nelămuriri cum ar fi:

1) - Am observat ca mașina de spălat rufe, fără să aleg opțiunea prespălare își ia din compartimentul nr. I, destinat prespălări (curge apa) la început de program. Apoi comută pe compartimentul II pentru spălare. Dar de ce curge și din acel compartiment?

2) - Totodată am observat la ciclul de clătire că se activează compartimentul II la un moment dat și la ultima limpezire din cele setate (1,2,3,...) ultima e cea care ia din compartimentul destinat balsamului de rufe. Care este motivul/rostul?

Care ar fi motivul acestei proceduri (algoritm) să-și cupleze acel compartiment I și II dat fiind că nu este solicitat?

#3) - Doresc să alimentez mașina de spălat rufe cu detergent solid (praf) și totodată să pun înălbitor tip clor lichid unde și cum procedez la alimentarea în compartiment de dozare și în care I II ori balsam, pt albire, pt asprire, spălare...?

a)- pun lichid peste praf?

b) -pun în alt sertar I, ori II pt P:S: În compartimentul nr I nu este permis lichid (doar pulbere).

Atunci unde pun clorul lichid?

Oare asta să fie rostul și motivul algoritmului programat de ingineri Samsung în dozarea cu soluție de asprit pentru limpezire cât și de clor pentru înălbire, în timp ce merge să adaugi și alte soluții, ori motiv de curățare, ori,... etc...!?

Cum să procedez la combinarea lichid cu praf?

Știe cineva cum au gândit ingineri la programare acestui model?

La cele vechi chiar aveam compartimentu nr 4 cu CL într-un triunghi, și nu lua nici o picătură de pe alta zona decât cea destinata programului ales.

Mulțumesc Anticipat!

O zi Înmiresmată!

1 Răspuns
Rra13
First Poster
Opțiuni

Salut,

ai primit vreun raspuns la faptul ca masina ia prea putin balsam si detergent?

0 Aprecieri