Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Imposibil de accesat cererea de retur

(Subiect creat la: 20-09-2024 09:56 PM)
344 Vizualizări
DjBrain77
Explorer
Opțiuni

Dorind să returnez cuptorul cu microunde care a ajuns îndoit destul de puternic pe una dintre laturi, am constatat că site-ul Samsung blochează accesarea formularului de retur, după cum se poate vedea în imaginea atașată. Formularul nu oferă posibilitatea de a alege motivul returului, fiind doar o imagine statică. Voi aștepta probabil până luni pentru a consulta un operator, dar mi se pare că pentru un asemenea producător e o problemă mare, indiferent dacă e vorba fie de o tactică pur comercială, fie de funcționarea site-ului. Nu aștept soluții,  e doar exprimarea gustului amar lăsat de experiența cu un produs și cu site-ul Samsung.

1000087557.jpg

17 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Ai încercat și în alt browser?
DjBrain77
Explorer
Opțiuni

Da, aceeași problemă. Meniul e static, nu oferă opțiuni.  

1000087558.jpg

AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Atunci înseamnă că este o problemă cu site-ul și, din păcate, este într-adevăr supărătoare chiar dacă cel mai probabil nu este intenționată.
3Merlin
Legend
Opțiuni
Dragule,
Captura de ecran pe care o încărcași de două ori (de ce oare?) dovedește un singur lucru: habar nu ai de modul în care funcționează un browser web...
Calculatorul așteaptă să apeși aici (scris cu albastru și subliniat) pentru a-ți afișa pagina următoare, în care va trebui să declari motivul pentru care ceri înlocuirea produsului deteriorat în timpul transportului.
Așa cum ți-a explicat și @AlphaBlue, nu-i vina producătorului (Samsung Electronics) că produsul (în cazul tău, cuptor cu microunde) a fost deteriorat în timpul transportului.
După ce vei contacta Samsung Electronics România, produsul îți va fi înlocuit.
😉
DjBrain77
Explorer
Opțiuni
Cu atâția influenceri Samsung de tipul tău, care nu au habar de modul în care funcționează site-ul, nici nu mă mir că lucrurile nu merg deloc cum trebuie. Poți verifica foarte ușor, dacă ai făcut vreo comandă în ultimul timp, că acel paragraf subliniat te trimite în cu totul altă parte... respectiv la politica de returnare și FAQ. Trebuie doar să citești cu atenție ce scrie acolo, că e destul de clar unde trimite acel "aici" subliniat. Eu vă înțeleg că sunteți recompensați de Samsung pentru a-i lua apărarea, dar nici în halul ăsta, se vede de la o poștă în cazul tău. Alții sunt mai subtili...
0 Aprecieri
3Merlin
Legend
Opțiuni
Greșești profund, dar îți înțeleg frustrarea...
Nu uita să ne ții la curent cu modul cum ți-ai rezolvat problema.
😉
DjBrain77
Explorer
Opțiuni
Nu greșesc absolut deloc, nu mi-a demonstrat nimeni contrariul afirmațiilor... Dar scuzele astea, crede-mă, sunt penibile, încercând să discreditezi un utilizator de bună credință cu niște teorii pe care nu le demonstrezi. Imaginile sunt din browsere diferite, ca răspuns la întrebarea lui AlphaBlue. Apoi, site-ul nu funcționează așa cum trebuie, e destul de clar. Nu am mai spus nimic de erorile ortografice și de conținut care apar, pentru că nu mă interesează, asta ar trebui să facă angajații Samsung România (oficiali și neoficiali). Modalitatea de ambalare și serviciile de curierat nu le-am ales eu, ci tot compania Samsung. În fine, sunt convins că problema mea se va rezolva săptămâna viitoare, într-un fel sau altul. Vă voi ține la curent.
0 Aprecieri
3Merlin
Legend
Opțiuni
Succes!
DjBrain77
Explorer
Opțiuni

Nota mea a fost mult mai mare decât a ta, cu siguranță... Depinde și de deceniul în care l-ai dat, dacă l-ai dat. Și știu să utilizez și diacriticele :smiling-face:

EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Eu zic sa aștepți până luni și să contactezi suportul Samsung. Sigur o sa se rezolve problema.
Constantin333
Helping Hand
Opțiuni
Totuși eu nu înțeleg de ce Samsung solicită "un motiv pentru care dorești acest lucru (returul)..." In termen de 14 zile, potrivit legii, ai voie sa returnezi un lucru fără a menționa motivul...
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Este pur statistic pentru a înțelege cauzele principale pentru retururi și așa este cam la toate magazinele online, și în general au și opțiune "alte motive". Dar oricum motivul ales nu afectează cu nimic acceptarea sau refuzarea unui retur.
DjBrain77
Explorer
Opțiuni

E adevărat,  dar asta nu mă deranjează,  pentru că din rațiuni de statistici, feedback utilizatori, etc. se pot găsi explicații de solicitare a motivului returului. Că nu prea se ține cont de acest feedback și produsele nu sunt testate sau ambalate corespunzător  e o altă poveste, care nu face decât să accentueze acel gust amar de care vorbeam în postarea inițială.

AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Produsele nu sunt testate niciodată înainte de trimitere pentru că sunt sigilate din fabrică. Dar cu împachetarea într-adevăr apar situații ciudate. Eu am primit telefonul doar în cutia lui, și un Galaxy fit 3 într-o cutie mare cu cu o amortizare la șocuri de puteau juca și fotbal cu ea curierii și nu pățea nimic. Dar așa e nu doar la Samsung ci și la alte magazine. Aparatele electrocasnice și TV-urile în schimb au venit întotdeauna doar în cutia lor originală, indiferent de unde le-am comandat. Este cam greu și inutil să le pună într-o cutie și mai mare.
Dar cutia nu era deteriorata când l-ai primit? Eu în general nu deschid coletul la primire dacă este ambalajul intact, dar dacă este vreo problemă cu el curierul nu pleacă până ce nu verific produsul.
3Merlin
Legend
Opțiuni
Ai sunat la Samsung Electronics România?
PACRi
Maestro
Opțiuni
La formularul asta te referi?
https://www.samsung.com/ro/return-form/
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
DjBrain77
Explorer
Opțiuni

În contul fiecărui utilizator de pe site, comenzile recente au un buton dedicat, respectiv "Cerere de retur", la accesarea căruia se deschide formularul de retur.