Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Gheață în congelator

(Subiect creat la: cu 2 săptămâni în urmă)
41 Vizualizări
BarnaAdriana
Journeyman
Opțiuni

Bună. Am o combină frigorifică Samsung la care se scurge apa pe lângă placa aceea integrată și se duce sub ultimul sertar al congelatorului și îngheață. Trebuie zilnic luată gheata altfel curge afară din congelator. 
din păcate nu pot atașa aici poza…

sub acea “placă” se află gheața iar într-un colț jos este ruptă gheața. Apă se scurge pe lateralele plasticului din cea placa, stanga și dreapta 

cod produs CBFR833J3030SA

16 Răspunsuri
DJDANY
Helping Hand
Opțiuni
Retur poti ? 😊
BarnaAdriana
Journeyman
Opțiuni

E vechi de 4 ani… unde am făcut cu negru mi se pare ca se prelinge

IMG_5900.jpeg

DJDANY
Helping Hand
Opțiuni
Cheama service, mai ai garantie ?
BarnaAdriana
Journeyman
Opțiuni

Nu mai are garanție. A expirat anul trecut. Chiar am avut 2 ani extra de garanție deci total 4 ani. Nu am posibilitatea să chem service în zona 🙄

DJDANY
Helping Hand
Opțiuni
Vezi nu poti sa-l cureti, il lasi sa se dezghete, este no-frost ?
BarnaAdriana
Journeyman
Opțiuni

Este no frost. Încerc mâine să curăț și să golesc tava din spate. O să îl scot din priză câteva ore să se dezghețe

Nelu83
Troubleshooter
Opțiuni
BarnaAdriana
Journeyman
Opțiuni

Mulțumesc dar nu cred ca are legătură. Apa curge în congelator 

Nelu83
Troubleshooter
Opțiuni
Posibil sa fie un orificiu infundat.
BarnaAdriana
Journeyman
Opțiuni

IMG_5900.jpeg

 curge pe unde am desenat cu negru. Este locul unde e ultimul sertar. Se scurge pe lângă placa aceea de plastic sub care se află gheața

Nelu83
Troubleshooter
Opțiuni
Am vazut.Eu cred in continuare ca undeva un orificiu este infundat.Apa trebuia sa se scurga in spate pe tavita de pe motor,ulterior ea se evapora in timp.
BarnaAdriana
Journeyman
Opțiuni

Dacă nu iau gheață zilnic curge pe parchet 🙄 așa multă ar trebui să fie și să se evapore? 

multumsc pt sugestie o sa verific mâine și revin cu un feedback

AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Dacă are un singur compresor atunci compartimentul congelator comunică cu celălalt și apa poate să ajungă până la cel mai de jos nivel. Din altă parte nu prea are de unde să vină.
Iar condens se poate face foarte mult (depinde și de umiditatea din zona frigiderului și de cât de des deschizi ușa frigiderului).
Și eu cred că este înfundata scurgerea.
BarnaAdriana
Journeyman
Opțiuni

Mulțumesc. O să verific azi!

GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Dezghețare totală, lăsat câteva ore oprit, după aceea conectat din nou la priză și vezi după dacă simptomele mai persistă.
BarnaAdriana
Journeyman
Opțiuni

Mulțumesc, încercăm așa!