Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

George Buhnici a testat o mașină de spălat rufe Samsung cu Wi-Fi (VIDEO)

(Subiect creat la: 02-03-2021 03:07 PM)
2235 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

George Buhnici a testat o mașină de spălat rufe Samsung care beneficiază de cele mai recente tehnologii, posibilitatea de a o conecta la un smartphone prin Wi-Fi.

Este vorba despre modelul WW90T986ASH/S7, o mașină de spălat rufe care vine cu funcții precum QuickDrive, AI Control, AI Wash sau Super Speed. Toate acestea au fost explicate de către George Buhnici în detaliu în clipul de mai jos.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
7 Răspunsuri
Cris510
Helping Hand
Opțiuni
Samsung ar fi trebuit sa cumpere brevetul Nokia privind tehnologia Clear Black pentru display uri deoarece în soare sunt ceva probleme c u vizibilitatea
c u Clear Black ecranul telefonului pur și simplu era super vizibil în lumina soarelui și nu mai era necesar sa dai luminozitatea display ului la maxim! Era doar un sfat sper ca nu se supăra nimeni pe mine acum!
0 Aprecieri
floriyno
Explorer
Opțiuni
Salut.
Eu am cumpărat recent o mașină de spălat **bleep** uscator, Samsung WD90T754DBH/S7.
Este foarte bună pentru o familie de 4 sau mai multe persoane. Chiar dacă are clasa B la consumul de energie electrica, pe partea de spălat fiind în clasa A, nu este prea costisitoare. Sunt mulțumit de tehnologiile incorporate și de cât de bine spala.
Prin aplicatia Smart Things poți controla activitatea mașinii de spălat și poți partaja **bleep** ceilalți membri ai familiei casa și camerele unde ai produse/device-uri smart

20210227_142228_45602.jpg

Cris510
Helping Hand
Opțiuni
Wow!! e tare rău ce preț are asemenea mașina de spălat?? Digital Inverter 10 ani garanție!!
0 Aprecieri
floriyno
Explorer
Opțiuni
Eu am găsit oferta **bleep** buy back, plus preț redus la 10% de la 2600 lei. Preț final 2440, transport inclus și preluare electrocasnic defect.
Cris510
Helping Hand
Opțiuni
Super ! da este din gama Premium!
0 Aprecieri
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Probabil noua mea mașină de spălat **bleep** Wi-Fi... are cele mai bune tehnologii de spălare și îndepărtare a petelor.
0 Aprecieri
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Super încântat de mașina de spălat Samsung!

Screenshot_20210324-182040_SmartThings.jpg

0 Aprecieri