Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Cuptor încorporabil Dual Cook Flex™, 75L, NV75N5641RS/OL

(Subiect creat la: 02-01-2021 01:28 PM)
962 Vizualizări
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Asa cum am promis @EmilianN , las un scurt review la minunatia asta de cuptor:

ElfStone_0-1609577659398.png

L-am testat aproape in orice fel de combinatie si pot spune ca partea de "dual cook" functioneaza exact asa cum este descrisa pe site. Am incercat temperaturi diferite, programe diferite si a si gatit sotia in partea de jos o friptura iar in partea de sus blaturi de tort, in acelasi timp. Nu a fost absoluti nici o problema, temperatura a fost constanta in ambele compartimente ale cuptorului.

Usa "flex" e foarte utila atunci cand vrei sa ai acces in partea de sus a cuptorului. In felul acesta nu esti nevoit sa deschizi intreaga usa.

Cuptorul avand doua ventilatoare se poate folosi in mod dual sau nu. Are un despartitor de metal care se introduce la mijlocul cuptorului. Cand acesta este introdus, cuptorul stie sa comute in mod dual si sa activeze optiunile diferite pe fiecare zona in parte. Cand despartitorul nu este prezent , se poate folosi fara probleme si este prezenta o singura optiune pentru intreg cuptorul.

Vedem cum se comporta in timp... deocamdata il folosim de 2 saptamani si suntem incantati de el (mai mult sotia.. noi suntem incantati de rezultatul final) 😆

21 Răspunsuri
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Îl are un prieten și spune că este un cuptor foarte bun deoarece coace uniform orice fel de preparat .
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Confirm! 5* deocamdata! 😆

DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Cred că o să îl achiziționez și eu pentru casa cea nouă ... am auzit de la prietenul meu că coace niște poale în brâu de nota 10 🧑‍🍳
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Ai nevoie si de o moldoveanca sa le pregateasca 😆

CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Mi-ai dat idei acuma 😂😂😂. Cred ca incep si eu sa schimb lucruri prin casa si e numai vina ta.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

😅 poze dup.a si review :-))

CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Glumesc, pana nu se strica ceva, nu mai inlocuiesc nimic 😂😂. Sa vad pe parcusul anului cum vor evolua jocurile pe ps5, poate-mi iau un q80 sau q90.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Eu inca ma lupt cu Spider-Man Miles Morales... ca sta Assasin's Creed Valhalla si asteapta :face-with-stuck-out-tongue-and-winking-eye:

CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Se zvoneste ca refac stoc-ul la sfarsitul lui Ianuarie. Am facut mare greseala ca am vandut ps4-ul pro. Ma rog, eu il luasem acum 3 ani de pe olx cu 1200 si l-am dat cu 900. Ma gandeam ca, daca nu-l dadeam, nu mai luam nimic pe el. A fost pierdere 0 la mine sincer.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Da, am citit si eu. Bafta, sper sa ai noroc sa-l prinzi!

CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Un amic l-a prins la emag, atunci cand s-au dat in 30 de secunde, habar nu am cum, nici notificare de produs in stoc nu s-a dat. Mama lor de boti.
0 Aprecieri
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Cum te bati inca cu spiderman-ul, ca-l termini in 10 ore 😅. Ma gandeam ca deja i-ai facut platina pana acum.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Ne-am mutat .. inca am chestii in cutii :-))
Stam la ai mei pana terminam casa 😮

CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Si eu am stat toata vara la mama pana am terminat apartamentul. Stiu cum e. De la zugravit am ajuns sa arunc si sa schimb tot 😂😂.
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
🤣

1609592534692.gif

EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Hei, @ElfStone !

Felicitări pentru achiziție, ai făcut o alegere înțeleaptă! :smiling-face:

Să te țină cu bine la cât mai multe feluri de mâncare delicioase 🥘!

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Merci fain!
Daca aveti drum prin vest, va astept la ceva proaspat copt!

pappsa
First Poster
Opțiuni

Si eu recent am achizitionat acest cuptor, suntem foarte multumiti!

Inca nu am avut ocazia sa incercam modul dual, dar suntem incintati de capacitatea mare a cuptorului si rezultatele obtinute.

Am inlocuit un cuptor Zanussi de 10 ani, care nu a mai rezistat (a fost folosit aproape zilnic), si diferenta la rezultat este una mare. Painea a iesit foarte bine, cu grillul mare am facut cartofi pai in cuptor ceea ce nu am putut in cel vechi deoarece nu avea puterea adecvata.

Un mic minus ar fi anumite lipse de accesorii care sunt enumerate in manualul de utilizare cum ar fi: tava adanca, rotisorul, etc. Ne-a surprins, ca la cuptorul top of the line se da numai o grila mare, o tava mare si o grila pentru tava. Daca vrei sa folosesti cuptorul intravedar intr-un mod dual, ar fi nevoie de macar 2 grile si de macar 2 tavi.

Per total pot spune ca suntem foarte multumiti de achizitie, nu regretam deloc. Design foarte placut, elegant, touchscreen bun. Recomand si pentru prieteni :face-with-tears-of-joy:

Opțiuni

Buna! Si eu detin un cuptor dual cook achizitionat in mai 2024, l-am montat la finalul verii 2024 si am fost foarte multumita de el, pana cand in septembrie display-ul nu a mai raspuns la nicio comanda si a afisat eroare CF-2. Comunicare foarte greoaie cu Samsung, intr-un final din service mi-au inlocuit tot sistemul care comunica cu display-ul. Am mai avut la dispozitie aproape 4 luni de utilizare ca sa ma bucur de cuptor, dupa care fara niciun semn in prealabil a primit aceeasi eroare. Am lasat un mesaj pe whatsapp Samsung, mi-au deschis sesizare, dar niciun semn sa ma sune cineva sa fie reparat, am revenit eu cu apel si mi-au comunicat ca voi fi sunata. Sunt extrem de dezamagita. De data aceasta nu cred ca se vor incadra sa repare cuptorul in 15 zile calendaristice si temerea mea cea mai mare este ca imi vor inlocui cate ceva la cuptor pana cand va iesi din garantie, moment cand voi arunca cuptorul la gunoi. Poate am avut eu ghinionul de a primi un produs neconform. Sper sa mi-l inlocuiasca cu totul si sa ma bucur de un produs testat inainte sa fie pus la vanzare. Multumesc

ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Noi încă ne bucuram de cuptor... este folosit la maxim aproape zilnic.
Cred ca ai avut ghinionul sa prinzi un produs cu defect, altfel nu îmi explic.
Are 4 ani de când îl folosim și nu a dat pana acum semne de oboseala... sper sa mai tina încă pe atât de acum înainte.