Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Combina frigorifica Samsung

(Subiect creat la: 27-02-2024 07:03 PM)
177 Vizualizări
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni

image

image

Daca nu a fost anul acesta în plan achiziționarea unui Samsung S24 Ultra ,a fost in plan achiziționarea unei combine frigorifice Samsung. Intr-un final a ajuns și ea .😁🙂 Toate detalii despre ea :

40 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Super! Felicitări pentru achiziție și să o folosești sănătos! 🙂
Să te țină cât mai mult!
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Mulțumesc mult🙂
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Sa te bucuri de ea și să îți păstreze alimentele cat mai proaspete!
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Mulțumesc. Sa speram.🙂
Yonelaa
Troubleshooter
Opțiuni
Frigider mai pe romaneste 😃
Am si eu unul dar e de la Artic și e pe alb,în rest la design seamănă, congelatorul tot jos este situat fiind la fel de micuț.
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Asta e mare rau😂.Sa nu mai aud de Artic sau Beko
0 Aprecieri
Yonelaa
Troubleshooter
Opțiuni
1.80 sau 1.85 cred ca are al meu,dar e pus pe un suport ceea ce îl face sa fie și mai inalt😂.
Ce ai cu Artic de nu vrei sa mai auzi?🤔
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Al meu are 203 cm..am mai avut probleme cu ele în trecut..Ba cu frigider ,ba cu mașina de spălat.. acum depinde și de noroc..dar am eu o....daca am probleme cu un produs de la o firma,nu mai cumpăr de la aceea firma 😂 😂
0 Aprecieri
Yonelaa
Troubleshooter
Opțiuni
Asa înalt l-ai luat?😅, al meu nu încăpea pe ușa la asemenea înălțime 🤣, si asta de 180-185 (cat o avea mi se pare inalt mai ales pe suport), m-as fi dus pe un frigider ceva mai lat deca atât de inalt ÷))
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Fără a te contrazice dar, diferența principală între un frigider și o combină frigorifică constă în modul în care sunt organizate compartimentele și funcțiile disponibile. În esență, o combină frigorifică oferă avantajul de a avea atât spațiu de stocare pentru alimente proaspete, cât și pentru alimente congelate într-un singur aparat, în timp ce un frigider tradițional se concentrează doar pe refrigerare.
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
E foarte spațios.. silențios..se poate conecta la wifi sa iti setezi temperatura la frigider+congelator
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Super, să-l stăpânești cu plăcere, să tot ai cu ce să-l ocupi și să-ți arate ce poate face pentru tine !
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Maine sunt la cumpărături să-l umplu😂..cel vechi era plin,acum fiind spațios asta pare gol😂😂
Yonelaa
Troubleshooter
Opțiuni
Înțeleg dar traditional se spune la toate ,,frigider,, rar am auzit de combina frigorifica 😅
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Frigider e frigider.. congelator e congelator..si combina frigorifica le ai pe ambele.. 😂
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Felicitări pentru achiziție
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Să nu apară probleme la ea
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni