Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Apa in uscătorul de rufe

(Subiect creat la: 30-11-2021 03:48 PM)
6140 Vizualizări
Opțiuni

Bună ziua! Am un uscator de rufe dv90m5010qx/le si am văzut ca i se aduna apa in partea de jos, la radiator. Este normal? Vad ca a prins si ceva rugina.  

Multumesc! 

20211129_170430.jpg

10 Răspunsuri
AdmBot
Big Cheese
Opțiuni
Fa o dovada daca masina de spalat e de la samsung
0 Aprecieri
Opțiuni

16382568994241281847258924469349.jpg

0 Aprecieri
Opțiuni

E uscator, nu masina

0 Aprecieri
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Stiu ca uscatorul colecteaza apa intr-un recipient. S-ar putea sa aiba vreo scurgere pe undeva, ai verificat recipientul de colectare a apei? E spart sau curge apa de la garnituri? Cel mai bine suni la Samsung pentru garantie, daca mai are.
Opțiuni

E conectat la canalizare

0 Aprecieri
Anca92
First Poster
Opțiuni

Buna ziua.Si eu am constatat azi aceeași problema la uscător.Ce fel de problema era?

0 Aprecieri
rodyca
First Poster
Opțiuni
Și eu am aceasi problema dar a mea este marca Beko
0 Aprecieri
lili123456
First Poster
Opțiuni
Bună ziua! Ați reușit să remediați problema cu uscătorul??? Sunt in aceasi situație...
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salutare @lili123456 ,

Este normal ca în acea zonă să se formez condens, nu trebuie să te îngrijorezi. Atenția ta trebuie să fie maximă însă la operațiunea de curățare a radiatorului, după fiecare folosire, pentru că se adună un puf fin de la rufele uscate. Dacă radiatorul acela nu este curățat periodic se formează un strat care facilitează un condens în exces (de aici și rugina, probabil).

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Opțiuni

Eu nu înțeleg ce "arhitecti" ati angajat ca să va facă o asemenea minunatie. Cum sa pui un material ce ruginește intr-o zona în care se aduna condensul?

0 Aprecieri