Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Achiziționare Combina frigorifica

(Subiect creat la: 07-02-2024 02:45 PM)
705 Vizualizări
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Dacă a trecut microbul de a-mi achiziționa telefonul S24 Ultra😂,vreau sa imi achiziționez o combina frigorifica, cea veche o am de 15 ani și da semne de oboseala. Ceva păreri?Am văzut multe modele,și nu știu ce sa îmi cumpăr.Ca preț 3000-3500 lei,sa fie silențioasa,sa răcească bine,sa nu fie foarte mare ca nu am loc..
14 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Nu dai gres cu combinele Samsung.
Eu am asta:https://www.samsung.com/ro/refrigerators/bottom-mount-freezer/rb7300t-spacemax-340l-silver-rb34t600c...

Arunca un ochi pe site... important este sa fie no frost, restul, depinde de tine.

ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Da,no frost caut..sa nu facă gheata..si cu dezghețare automata ambele
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
A ta consuma mult😂
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salutare @Cosmin79 ,

Am scris un review la modelul pe care l-am achiziționat eu, aici: https://eu.community.samsung.com/t5/electrocasnice/frigiderul-samsung-rb38a7b6cs9-la-10-luni-de-la-a...

Te sfătuiesc să intri pe site-ul Samsung România și să alegi de acolo un model care se potrivește criteriilor tale. Uite, ți-am făcut eu o preselecție de frigidere cu prețul între 3.000 și 3.500 - https://www.samsung.com/ro/refrigerators/all-refrigerators/?3000-3499-lei

Ce alegi mai departe depinde de tine. Îți pot spune însă că frigiderele Samsung sunt extrem de fiabile, au motoare super performante, care nu se strică niciodată și consumă puțin.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Mulțumesc mult
Yonelaa
Troubleshooter
Opțiuni
Bună, în familie am avut combine frigorifice de la artic încă din anii 80 și pot spune ca au fost foarte bune și au mers mulți ani fără probleme.
Nu am ce sa îți recomand de Samsung ca nu am avut de la acest brand,eu îți pot recomanda ca dacă ei de la artic,nu vei avut probleme și iar combinele lor au preturi destul de bune. Din câte vad Samsung ca în totdeauna ,are tendința de a avea preturi mai piperate dar nu neg ca nu ar fi bune. Decizia e a ta ,indiferent de ce alegi Artic sau Samsung,nu vei avea probleme cu ele ani buni
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Cu Artic am mai avut probleme si inainte..acum depinde și de noroc....momentan am Whirlpool de 15 ani..dar da semne de oboseala..
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
E stoc epuizat😂
0 Aprecieri
whoo
Helping Hand
Opțiuni
Eu unul aș întreba vânzătorul ce combină ar cumpăra pentru el ... și de ce ... 🤔😉 ( ca idee ... )
0 Aprecieri
whoo
Helping Hand
Opțiuni
Da , și ei au interesul să vândă marfa ... din asta trăiesc ... dar eu unul nu vreau să-i bag pe toți în aceeași oală ... ( pentru că nici eu nu vreau să fiu băgat în aceeași oală cu toți ... pentru că sunt diferit ... pentru că toți suntem diferiți ... bla, bla, bla, ...) 🙋‍♂️
whoo
Helping Hand
Opțiuni
CORECT ! Și recenziile de pe net despre un produs anume ( sau altceva , după caz ) pot conta ca și criteriu de selecție pentru achiziționarea ( sau nu ) a unui produs ... 👍
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Ai ajuns la o primă concluzie? Ți-au picat ochii pe ceva anume?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Sincer da,am avut de unde alege..acum sa vedem
0 Aprecieri