Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zawieszanie się menu aplikacji i ekranu startowego.

(Temat utworzony: 24-09-2023 02:16 PM)
1070 Wyświetlenia
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Czy u was też w najnowszej wersji beta na S23U zawiesza się czasami menu aplikacji i ekran startowy? Polega to na tym że nie można uruchomić żadnej aplikacji przez jakiś czas, co ciekawe ustawienia i belka powiadomień i akcji działa. Czyszczenie aplikacji ekran startowy i wipie nic dało. Problem zaczął występować od najnowszej bety. 
0 Like
14 Odpowiedzi
jeronimo1
Hotshot
Opcje
U mnie nigdy nie spotkałem się z tym problemem.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Nie zauważyłem takich problemów na najnowszej wersji beta. Spróbuj jeszcze wykonać repair apps oraz zerowanie preferencji aplikacji (Ustawienia > Aplikacje > trzy kropki > Zeruj preferencje aplikacji).

[Poradnik] Jak wykonać zabieg repair apps?
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

Jeżeli to również nie pomoże to pozostaje wykonać hard rest bez kopii zapasowej. Przed resetem koniecznie zgłoś błąd w aplikacji Samsung Members.

Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Ok już to robię 🙂 nie wiedziałem że istnieje coś takiego jak repair apps i zeruj preferencje.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Daj znać czy coś się zmieniło po wykonaniu tych zabiegów.

0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Mam wrażenie że płynniej chodzą animacje. Oczywiście dam znać czy nie załapie znów zwiechy.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Proszę bardzo! Super, że udało się rozwiązać problem.

0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Niestety sytuacja się powtórzyła i wiem co jest jej przyczyną aplikacja Samsunga werable. Po jej korzystaniu co jakiś czas ekran się zamraża ikony na chwilę znikają i nic nie można zrobić. Gdy testowo ja usunąłem nie było problemu.
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Anonymous User, Wyślij raport o błędach przez aplikację Samsung Members w ciągu 5 minut od wystąpienia problemu.

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje
0 Like