Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Uśpienie - wciąż się samo włącza

(Temat utworzony: 09-10-2022 05:43 PM)
509 Wyświetlenia
proktor37
Voyager
Opcje

image

S22 Ultra i beta 4.0
Przy becie 3 miałem problem z samoczynnym załączaniem się Uśpienia.
W 4 było napisane, że poprawiono. Nic z tego, dalej się zalaczalo.
Usunąłem tryb Uśpienie (pomimo, że był wprowadzony, to nie był u mnie aktywny) i teraz zobaczymy. Na obrazku widać, że trybu teraz nie mam.
0 Like
8 Odpowiedzi
J3drula
Voyager
Opcje
A masz może połączony smartwatch? Coś musi przekazywać te informacje do telefonu, chodzi o analizę snu. Wtedy jak widać z opisu, włączy się automatycznie. 😉Screenshot_20221009_194348_Modes and Routines_1000001680_1665337429.jpg
0 Like
proktor37
Voyager
Opcje
Trop dobry ale nim już szedłem :smiling-face: Mam to nieaktywne na zegarku. Ja usunąłem cały tryb Sen, mam teraz spokój. Może był to jakiś śmieć z dawnych ustawień i się aktywował. Z jakiegoś jednak powodu przy becie 4 napisali, że naprawiali to Usypianie. Szkoda, że nie ma od innych takich sygnałów aby bardziej poznać problem.
0 Like
BeataPe
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Cześć @proktor37 ,

przykro mi, że problem dalej występuje. Zachęcam do ponownego zgłoszenia go przez aplikację Samsung Members. Jeżeli masz taką możliwość prześlij raport błędu zaraz po wystąpieniu problemu (najlepiej w ciągu 5 minut, żeby możliwe było przesłanie potrzebnych danych).

proktor37
Voyager
Opcje
Teraz jest spokój jak usunąłem ten tryb. Może później się pobawię.
MaCzO
Pioneer
Opcje
Cześć. Czy dobrze rozumiem jak nie to mnie poprawcie.
Mam GW5 i S23U.
W trybie uśpienie harmonogram + sen (zegarek)
Z notki zaznaczanej na screenie wynika że harmonogram nie powinien się załączyć kiedy noszę zegarek i nie śpię czy jestem w błędzie ?
Bo jeśli tak to niedziała. Screenshot_20230222_064120_Modes and Routines.jpg
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@MaCzO, Tutaj chodzi o wykrywanie tego, czy śpisz. Gdy nosisz zegarek, to on przekaże informację do telefonu o rozpoczęciu snu. Gdy zegarek nie będzie założony, to rozpoznawanie snu będzie dokonywane przez telefon.

MaCzO
Pioneer
Opcje
@kamil40013 Ok. Dla jasności jeżeli noszę zegarek i nie wykrywa snu to i tak załączy harmonogram ?

Druga sprawa to dzisiaj załączył się tryb uśpienia poza godzinami harmonogramu tak jak by zegarek wykrył że śpię a nie spałem.
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@MaCzO  napisał(a):
@kamil40013 Ok. Dla jasności jeżeli noszę zegarek i nie wykrywa snu to i tak załączy harmonogram ?

Teoretycznie tak. Powinien załączyć się zgodnie z ustawionymi godzinami.

@MaCzO  napisał(a):
Druga sprawa to dzisiaj załączył się tryb uśpienia poza godzinami harmonogramu tak jak by zegarek wykrył że śpię a nie spałem.

Czy w Samsung Health widzisz zarejestrowany sen w tych godzinach ? Może zegarek był w bezruchu przez dłuższy czas i wykrył to jako sen ?

0 Like