Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

samsung music

(Temat utworzony: 24-10-2020 06:16 PM)
1429 Wyświetlenia
Krzys1974
Navigator
Opcje
Problem z odtwarzaczem muzyki, nie widzi dodanych utworów i nie można nic z tym zrobić 

2 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Dzisiaj została udostępniona nowa aktualizacja aplikacji Samsung Music. Zainstalujcie ją i dajcie znać, czy opisywane błędy zostały poprawione.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Krzys1974, Dzisiaj pojawiła się kolejna aktualizacja, dla Samsung Music. Jest dostępna w Galaxy Store.

Screenshot_20201102-150946_Galaxy Store.jpgScreenshot_20201102-150940_Galaxy Store.jpg

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

21 Odpowiedzi
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Krzys1974, Zajrzyj do uprawnień i sprawdź, czy aplikacja ma zezwolenie na dostęp do pamięci.

Screenshot_20201025-113449_Permission controller.jpg

Możesz wykonać także porady opisane w poniższym wątku.

Rozwiązywanie najczęstszych problemów z aplikacjami

Jukin75
Journeyman
Opcje
dokładnie mam ten sam problem, dostęp przyznany apka sama się zamyka wyświetla komunikat że aplikacja nadal nie działa
Krzys1974
Navigator
Opcje
sprawdziłem już to ale to jest problem z aplikacją widzę że nie tylko ja mam ten problem
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Krzys1974, @Jukin75, W takim razie zachęcam do wygenerowania i wysłania raportu przez aplikację Samsung Members.

TomaszT
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Hej @Krzys1974@Jukin75,

Dokładnie tak jak @kamil40013 napisał, najlepiej po reprodukcji błędu wysłać raport przez Samsung Members pamiętając o załączeiu dzienników danych 😊

0 Like
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Dzisiaj została udostępniona nowa aktualizacja aplikacji Samsung Music. Zainstalujcie ją i dajcie znać, czy opisywane błędy zostały poprawione.

Krzys1974
Navigator
Opcje
niestety nadal nic, pomimo że odinstalowałem i spowrotem zainstalowany straciłem bibliotekę i nie mogę dodać utwór
0 Like
Jukin75
Journeyman
Opcje
U mnie po zainstalowaniu nowej wersji działa jak należy
0 Like
Krzys1974
Navigator
Opcje
Ja nie mam dostepnej aktualizacji, tak jakby aplikacja nie istniała
0 Like