Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z WiFi i streamingiem

(Temat utworzony: 20-12-2024 03:01 PM)
173 Wyświetlenia
Riddick1500
Pathfinder
Opcje
Ciekaw jestem czy ktoś tak jeszcze ma. ONE UI 7, najnowsze aktualizacje apek, najnowsze softy w urządzeniach. Po aktualizacji do najnowszego androida, nie da się słuchać muzyki na Eversolo DMP A6 i WiiMie. A mianowicie gdy fon i urządzenie znajduje się w jednej sieci i tym samym paśmie, non stop przerywa muzyka w Tidalu, albo rozłącza się na dłużej lub odtwarza jak ze zdartej płyty. To samo w radiu internetowym - co chwila przerywa i jest cisza. Wystarczy jednak przełączyć streamer na inne pasmo (z 5GHz na 2,4GHz) i problem znika. Zero przerw. Problem przed aktualizacją nie występował.
0 Like
3 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Riddick1500 musisz pamiętać, że ten "najnowszy Android" nie został jeszcze oficjalnie wydany. To nadal oprogramowanie w wersji testowej i błędy będą występować, na co zgodziłeś się podczas instalacji.

W takim przypadku, warto to jak najszybciej zgłosić jako wykryty błąd. Im szybciej i więcej zgłaszamy, tym bardziej pomocni jesteśmy, a system i przyszłe oficjalne wydania pozbawione będą tych błędów.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Riddick1500
Pathfinder
Opcje
Oczywiście, że pamiętam ale pytam bo zachowanie jest niecodzienne- beta andek wpływa na połączenie sieciowe niezależnego streamer. Problem oczywiście zgłosiłem, jeszcze zanim tu napisałem
0 Like
AgnieszkaMP
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Witaj @Riddick1500 !

Dziękuję za zgłoszenie błędu przez formularz.

Mam nadzieję, że uda się sprawnie naprawić tę usterkę.

Miłego dnia! 😊