Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

problem z transmisją danych

(Temat utworzony: 12-11-2020 09:50 AM)
248 Wyświetlenia
kplandd
Helping Hand
Opcje
Nie wiem na ile to jest problem z aktualną wersją Beta 3 lub może z jakością sieci Ale pojawia się problem z transmisją danych mimo że zasięg LTE LTE Plus jest bardzo dobry lub dobry czyli 4 bądź trzy kreski to aplikację pokazują że brak połączenia internetowego Wystarczy włączyć i wyłączyć tryb samolotowy żeby wszystko wróciło do normy dzieje się tak zdecydowanie za często i wielu miejscach abym mógł to zakwalifikować jako problem sieci generalnie problem ten występuje w całej becie od pierwszej wersji
10 Odpowiedzi
Pitu0001
Navigator
Opcje
Naprawdę nie wiem co z tym zrobić. Serio poważny problem i dodatkowo uciążliwy. Ale jeszcze spróbuję poszukać informacji na ten temat.
0 Like
danielb_88
Voyager
Opcje
Jest problem z siecią mobilną. Był na ten temat post już. Kilka osób potwierdziło, ja również raczej nie mogę korzystać z internetu movilnego a mam w Orange. 5g to teraz niedoścignione marzenie.
0 Like
Renovario_edi12
Explorer
Opcje
Jest problem trzeba czekać na poprawkę nic nie pomoże przewertowałem już wszystko
0 Like
Vaxer
First Poster
Opcje
potwierdzam mam tak samo
0 Like
Ryrzy
First Poster
Opcje
potwierdzam, orange, s20u problem z danymi mobilnymi.
0 Like
Jader2
First Poster
Opcje
potwierdzam T-Mobile co kilka godzin ginie internet... ikonka lte+ sieci sie dalej
0 Like
Airek
Apprentice
Opcje
Potwierdzam u mnie ten sam objaw, bardzo irytujące
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Warto zgłaszać ten błąd za pomocą aplikacji Samsung Members. Wraz ze zgłoszeniem prześlijcie logi systemowe, na podstawie których technicy będą w stanie wychwycić problem a tym samym wprowadzić poprawkę w kolejnej wersji oprogramowania.

TomaszT
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Cześć wszystkim!

Tak jak @nismo wyżej wspomniał, w momencie, gdy pojawia wam się problem, zacznijcie zgłaszać raport o błędach przez aplikację Samsung Members (żeby już generowały się dzienniki danych) i finalnie wyślijcie, gdy wróci wam połączenie z siecią. 

Z tego co wiem, to w najnowszej wersji oprogramowania, które będzie wypuszczone, mają być poprawki dotyczące sieci, więc może naprawi to też ten błąd. Jeśli nie, to warto zgłosić ten błąd ponownie (żeby dostarczyć więcej danych do analizy).