Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z ekranem

(Temat utworzony: 2 tygodni(e) temu)
116 Wyświetlenia
Pharmacist1988
Explorer
Opcje
Witam 
Czy ktoś ma taki problem z ekranem ze jak np chce zalogować sie na GMAIL i chce potwierdzić na telefonie to ekran nie reaguje na dotyk.Tak samo mam jak chce cos kupić nawet w grze,ekran nie reaguje🙄
0 Like

2 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Pharmacist1988, Zajrzyj na początek do listy aplikacji z uprawnieniami do wyświetlania na wierzchu. 

Ustawienia --> Aplikacje --> 3 kropki --> Dostęp specjalny --> Wyświetlanie na wierzchu

Przy okazji można też zajrzeć do listy aplikacji z uprawnieniami administratora

Ustawienia --> Aplikacje --> 3 kropki --> Dostęp specjalny --> Aplikacje administr. urządzenia

Możesz na chwilę dezaktywować wszystkie aplikacje z obu list i zobaczyć czy to rozwiąże problem.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Rozwiązanie
Pharmacist1988
Explorer
Opcje
Znalazłam...Aplikacja MICO mi blokowala ten ekran🙈

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

10 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Nie zauważyłem takiego problemu. Na początek wykonaj wipe cache partition. Zabieg nie usuwa żadnych danych z telefonu.

[Poradnik] Jak wykonać zabieg wipe cache partition?
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

MartynaK
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Cześć @Pharmacist1988,

Ja również nie zauważyłam takiego problemu na moim urządzeniu. Próbowałeś zrestartować telefon?

Jeśli to nie pomoże zgłoś proszę błąd przez aplikację Samsung Members dodając logi.

Pharmacist1988
Explorer
Opcje
Dziękuję spróbuję tak zrobić.
Jak chce sobie przełączyć konta Google to dzieje sie to samo,stukam po ekranie i nic🤷🏻‍♀️
0 Like
Pharmacist1988
Explorer
Opcje
Próbowałam dalej nic🤷🏻‍♀️
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Pharmacist1988, Korzystasz z jakiegoś antywirusa lub tego typu aplikacji ? Dotyk może być blokowany w celach bezpieczeństwa, jeśli jakaś aplikacja ma dostęp do tego, co jest widoczne na ekranie.

0 Like
Pharmacist1988
Explorer
Opcje
Nie instalowałam żadnego antywirusa😱Jak sprawdzić jaka aplikacja blokuje?
0 Like
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Pharmacist1988, Zajrzyj na początek do listy aplikacji z uprawnieniami do wyświetlania na wierzchu. 

Ustawienia --> Aplikacje --> 3 kropki --> Dostęp specjalny --> Wyświetlanie na wierzchu

Przy okazji można też zajrzeć do listy aplikacji z uprawnieniami administratora

Ustawienia --> Aplikacje --> 3 kropki --> Dostęp specjalny --> Aplikacje administr. urządzenia

Możesz na chwilę dezaktywować wszystkie aplikacje z obu list i zobaczyć czy to rozwiąże problem.

Pharmacist1988
Explorer
Opcje
Dezaktywowalam wszystko i działa dziekuje!!♥️tylko ciekawa jestem która to aplikacja blokowała 🤦🏻‍♀️
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Pharmacist1988, To teraz trzeba by je stopniowo włączać i wyłapać tą, która powoduje problem.

0 Like