Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Podczas rozmowy nie ma możliwości uruchomienia innej aplikacji.

(Temat utworzony: 07-09-2022 01:25 PM)
443 Wyświetlenia
KrzysiekWw
Apprentice
Opcje
Podczas polaczenia telefonicznego nie mam możliwości uruchomienia innych aplikacji podczas rozmowy.
Nie mogę wyjść z ekranu polaczenia i odpalić np. Notesu...kalkulatora..czy innych aplikacji....
Bardzo często potrzebuje przełączyć się w trakcie rozmowy na inną apke...a tu mam zablokowane...
3 Odpowiedzi
lukaslake2626
Helping Hand
Opcje
Ale masz taką sytuację gdy ktoś dzwoni a miałeś zablokowany telefon czy przy odblokowanym telefonie? W drugim przypadku powinny być dostępne przyciski nawigacyjne do wyjścia na ekran główny
0 Like
BeataPe
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Cześć @KrzysiekWw ,
przykro mi, że napotkałeś trudności w użytkowaniu nowej nakładki. Czy próbowałeś wyczyścić pamięć aplikacji Telefon? 
Polecam zgłosić problem za pomocą aplikacji Samsung Members. Jeżeli masz taką możliwość prześlij raport błędu zaraz po wystąpieniu problemu (najlepiej w ciągu 5 minut, żeby możliwe było przesłanie potrzebnych danych).

KrzysiekWw
Apprentice
Opcje
Nie czyściłem pamięci. Zaraz to zrobię. Nie miałem jak zgłosić...telefon się zawiesił, nie mogłem nic zrobić...na nic nie reagował...tylko wlacz/wyłącz ekran...system wisiał. Po chwili ekran zrobił się czarny i przywitało mnie logo Samsung. Telefon się ponownie uruchomił...bez błędów...
0 Like