Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Oficjalna wersja One UI 7 zostanie wkrótce udostępniona - Samsung Newsroom

(Temat utworzony: 21-01-2025 11:25 AM)
881 Wyświetlenia
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Taki ciekawy wpisy pojawił się na koreańskiej stronie Samsung Newsroom: 

https://news.samsung.com/kr/one-ui-7 

1.png

2.png

Spolszczenie w spoilerze 👇

Spoiler

Oficjalna wersja One UI 7 zostanie wkrótce udostępniona

20.01.2025

Firma Samsung Electronics ujawniła najważniejsze reakcje uczestników programu beta przed premierą oficjalnej wersji „One UI 7” .

„One UI 7” rozpoczął swoją otwartą wersję beta grudnia w głównych krajach w kraju i za granicą , a rekrutacja do pierwszej wersji beta zakończyła się ponad dwukrotnie szybciej niż poprzednia wersja One UI 6 .

To, co zebrało najbardziej pozytywne recenzje od uczestników programu beta, to zmiana w wyglądzie interfejsu użytkownika i poprawa użyteczności .

W szczególności w odniesieniu do paska „Now Bar” , który umożliwia sprawdzanie informacji bez otwierania aplikacji , zagraniczny recenzent HaylsWorld wybrał go jako kluczową funkcję „One UI 7” i stwierdził:  Stało się to wygodniejsze, ponieważ można sterować urządzeniem bez konieczności odblokowywania ekranu .” tak .

W centrum uwagi znalazły się także wysiłki Samsunga mające na celu popularyzację Galaxy AI .

Tech Radar, zagraniczne media technologiczne , stwierdziły:  Po zaprezentowaniu Galaxy AI w styczniu ubiegłego roku , Samsung uczynił rok 2024  Rokiem sztucznej inteligencji (wielkiego szaleństwa AI w smartfonach) ” .

Uwagę poświęcono także funkcji Galaxy AI , która zostanie zaktualizowana .

Wielu recenzentów zauważyło, że dotychczasowe funkcje Galaxy AI stały się bardziej zaawansowane , a szczególnie pochwalili funkcję „Writing Assist” , która nie wymaga przełączania aplikacji .

Tymczasem, jeśli chodzi o ogólną aktualizację „One UI 7” , zagraniczny recenzent BooredAtWork powiedział: „Dzięki „One UI 7” seria Galaxy będzie  rewolucją  , która zmieni krajobraz globalnego rynku smartfonów  i dodał :  Użytkownicy mogą z niecierpliwością na to czekać .” – ocenił . Ponadto TA Tech Tips wyraził swoje oczekiwania , mówiąc : „Dzięki „One UI 7” smartfony Galaxy odrodzą się jako „ absolutna potęga sztucznej inteligencji w dziedzinie sztucznej inteligencji ” .

Samsung Electronics planuje uzupełnić opinie użytkowników uzyskane w ramach programu beta i zainstalować „One UI 7” począwszy od serii Galaxy S , która ukaże się w pierwszym kwartale , a następnie sukcesywnie stosować go na istniejących urządzeniach Galaxy . 

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
11 Odpowiedzi
MarioG61
Helping Hand
Opcje
Google już zaczyna testować Androida 16. Samsung daje ciała coraz bardziej
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@MarioG61  Samsung też, dodatkowo zaczął już prace nad One UI 8.0.

A więc kto tu daje ciała. Raczej ty, próbując zabłysnąć swoimi nic nie wnoszącymi wpisami. Posłuchaj rad, które już ci tu udzielono, nie zaśmiecaj forum.

1.png

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
rduw
Navigator
Opcje
Lepsze bywa nic niż wszystko nie do końca... Lepiej żeby było pozniej niż zrobić byle co. Samsunga używa spora grupa po co im później miliony zgłoszonych błędów przez użytkowników 🤷
0 Like
MarioG61
Helping Hand
Opcje
Dziadziuś chyba cie ponosi za bardzo. Zbastuj i się nie rzucaj bo ci żyłka pęknie. Zbyt osobiście odbierasz wszystko, a to złe dla zdrowia.
MarioG61
Helping Hand
Opcje
Rady to ja mogę posłuchać ale swoich nie twoich czy kogoś innego. Także jak chcesz kogoś umoralniać to źle trafiłeś
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@MarioG61 wiem, wiem, zadufanych w sobie ciężko "nawrócić". 😁 Dziękuję, że dbasz o moje zdrowie 👍, ale wolałbym abyś zadbał o swoją psychę i kulturę. Tę ostatnią, niestety wynosi się z domu 😞

Sokoro tak sobie radzimy, to jeszcze taka rada od "dziadziusia". Za nim znów napiszesz coś w swoim mniemaniu "błyskotliwego", postaraj się choć w minimalnym stopniu pogłębić swoją wiedzę na ten temat.

A na przyszłość, nie spinaj się tak, gdy ktoś wytyka ci twoje błędy, warto z tych wytyków skorzystać. Pamiętaj, na nich się uczymy, i to przez całe życie, a i tak wiele osób umiera głupimi, chyba jakoś tak w tym przysłowiu było. 

Mimo wszystko, miłego dnia. EOT

MarioG61
Helping Hand
Opcje
Ja wiem, że masz swoje lata i mózg nie domaga ale nie interesują mnie twój wypociny. Dowalasz się do wszystkiego jak dziecko które nie ma co robi z czasem tak jak było z tym Applem. Daj sobie spokój. Pozdro
piotr4444
Pioneer
Opcje
Panowie...
Zbastujcie 🙌
0 Like
AgnieszkaMP
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Witaj @Szewcu72 !

Dziękuję za Twój informatywny post.

Niestety jestem zmuszona przypomnieć uczestnikom dyskusji o wzajemnym szacunku i kulturze, które obowiązują nas na forum.

Życzę wszystkim wspaniałego dnia! 😊