Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Element AOD

(Temat utworzony: 04-11-2021 09:58 AM)
372 Wyświetlenia
patyczak
Black Belt 
Opcje
Mając Android 11, zakupiłem motyw AOD. Niestety nie wiem, w jaki sposób mogę go uruchomić i gdzie go znaleźć? Na swoim koncie go mam, gdy kliknę w niego, przenoszę się do strony z motywem. Na samym dole jest informacja, że element jest kupiony. Jeszcze niżej jest okienko "Aktualizacja ", klikam, aktualizuje i... tyle. Jak go odzyskać, gdzie znaleźć? To był mój ulubiony motyw AOD. 

image

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
tR1N
Explorer
Opcje
Ustawienia > Ekran blokady > Always on Display > Styl zegara > Zegar z obrazem > Motywy > w górnym lewym rogu otwierasz podręczne menu > Moje rzeczy i tam sobie wybierasz już pobrane elementy.

Jeśli nie masz pobranego to zamiast Moje rzeczy klikasz niżej kupione elementy i tam sobie pobierzesz wszystko co wcześniej już kupiłeś.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

3 Odpowiedzi
Rozwiązanie
tR1N
Explorer
Opcje
Ustawienia > Ekran blokady > Always on Display > Styl zegara > Zegar z obrazem > Motywy > w górnym lewym rogu otwierasz podręczne menu > Moje rzeczy i tam sobie wybierasz już pobrane elementy.

Jeśli nie masz pobranego to zamiast Moje rzeczy klikasz niżej kupione elementy i tam sobie pobierzesz wszystko co wcześniej już kupiłeś.
patyczak
Black Belt 
Opcje
Dzięki Ci dobry człowieku, to jest to 😀😀👍
BeataPe
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Cześć @patyczak ,

cieszę się, że problem został rozwiązany. Zachęcam do dalszego aktywnego udziału w programie i zgłaszania swoich sugestii :smiling-face:

Pozdrawiam
Beata