Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak możliwości z korzystania z drona dji air 2s

(Temat utworzony: 14-10-2021 05:08 PM)
501 Wyświetlenia
mufamufa
Student
Opcje
Mam dji air 2s i na androidzie 12 mam problem bo nie mam podglądu z kamery na innym telefonie wszystko działa z poprzednim androidem 
0 Like
5 Odpowiedzi
GioPL
Pathfinder
Opcje
Na S21 był problem z dji nawet na poprzedniej wersji Androida.
0 Like
mufamufa
Student
Opcje
Wiesz na androidzie 11 jakoś tak tego nie odczułem , jak odpaliłem to szło latać , teraz aplikacja się odpala wszystko działa ale obrazu z kamery nie ma , tak samo się tyczy filmic pro jak ustawisz 4k 60 fps to wywala crash , a na oryginalnej apce działa ale jakości obrazu to nie ma straszna kompresja bitrate jest.
0 Like
Griszaw
Pioneer
Opcje
Dji musi dostosować apkę do nowego systemu. Po zakupie S21 ultra i uruchomieniu drona myślałem, że padła w nim kamera bo nie było podglądu. Po sprawdzeniu na innym telefonie okazało się, że dron działa. Niestety trzeba było czekać na aktualizację apki. Tak jest i tym razem. 😀
0 Like
BeataPe
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Cześć @mufamufa ,

przykro mi, że napotkałeś trudności w użytkowaniu nowej nakładki. Tak jak już wspomniał @Griszaw , niektóre zewnętrzne aplikacje nie zostały jeszcze zaktualizowane pod Androida 12, możliwe że dostaną taką aktualizację dopiero kiedy pojawi się oficjalne wydanie.

Pozdrawiam
Beata

Darek26
Explorer
Opcje

Watek z 2021 r ale problem u mnie dzisiaj taki sam samsung s22 ultra dron mini 1 podgladu z kamery brak. Jakies rozwiazanie jest?

0 Like