Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Aktualizacje oprogramowania One UI Beta

(Temat utworzony: 25-07-2022 01:17 AM)
2091 Wyświetlenia
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Krok2.jpg

W tym wątku zachęcam wszystkich do dzielenia się informacjami o pojawieniu się nowych aktualizacji oprogramowania One UI Beta w telefonach z serii Galaxy S22. Pamiętajcie, że tylko telefony zapisane do programu testów będą otrzymywać nowe aktualizacje w wersji beta.

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

W dniu 24.10.2022 została udostępniona aktualizacja do stabilnej wersji One UI 5 jednocześnie kończąc program beta w Polsce

Screenshot_20221024_112132_Software update.jpgScreenshot_20221024_112137_Software update.jpg

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

27 Odpowiedzi
EquinoxOwl
Apprentice
Opcje
Ja dalej nie mam 😞
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Program testów nie wystartował jeszcze w Polsce. Podejrzewam, że zostanie udostępniony w przyszłym tygodniu.

finisher
Pioneer
Opcje
Dlaczego poprzedni wątek na temat beta testów One UI 5.0 mający kilkanaście odpowiedzi został usunięty? Miałem go w zakładkach i zniknął.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Możliwe, że został scalony z innym wątkiem. Zgłoś się do obsługi forum w celu wyjaśnienia tej sprawy.

finisher
Pioneer
Opcje
Faktycznie, dzięki
Megascry
Pioneer
Opcje
Póki co nie ma jeszcze testów w Polsce. Czekam aż wystartują
0 Like
doc26
Pioneer
Opcje
Jak mogę zapisać się do testów? Nigdzie nie widziałem takiej możliwości.
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@doc26 Beat testy jeszcze niewystartowany, wyczekuj powiadomienia w aplikacji Samsung Members.  

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Dzisiaj Samsung udostępnił testy One UI Beta w Polsce. Pierwsza wersja oprogramowania posiada numer S90*BXXU2ZVHK i waży około 2,5 GB.

Screenshot_20220825-154811_Software update.jpg