Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Sušička a Aviváž

(Téma vytvořeno: 18-04-2023 10:06 PM)
856 Zobrazení
P1cass0
Explorer
Možnosti
Zdravím, mám dotaz ohledně používání aviváže při praní a následně vyprané prádlo sušit v sušičce od samsungu. Někde jsem se dočetl, že by se aviváž používat neměl a jinde že to zase nevadí. Ale nikde jak je to u sušiček od samsungu. V návodě jsem se taky nic ohledně aviváže nedočetl. 
Předem děkuji za odpovědi.
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @P1cassO
ano tohle se celkově nedoporučuje. Sám jsem nedávno stál před rozhodnutím, zda využívat aviváž či ne. Osobně na nějaké prádlo ji použijem, na jiné ne. Ale snažíme se ji spíš omezovat. Na lince Samsungu mi odpověděli, že se máme řídit popisem na obalech jednotlivých aviváží, což je psáno i v návodu. Mělo by tam být něco ve stylu "vhodné pro sušičky".

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
5 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @P1cassO
ano tohle se celkově nedoporučuje. Sám jsem nedávno stál před rozhodnutím, zda využívat aviváž či ne. Osobně na nějaké prádlo ji použijem, na jiné ne. Ale snažíme se ji spíš omezovat. Na lince Samsungu mi odpověděli, že se máme řídit popisem na obalech jednotlivých aviváží, což je psáno i v návodu. Mělo by tam být něco ve stylu "vhodné pro sušičky".

0 Like
P1cass0
Explorer
Možnosti
Super díky kouknu na to.
Miloš87
Pathfinder
Možnosti
Celkově do žádné sušičky se nedoporučuje aviváž, zanáší to ten jemný filtr v sušičce. Doporučuji vonné olejíčky, jsou intenzivnější a sušička je ,,nevyvoní"
0 Like
P1cass0
Explorer
Možnosti
Dnes jsem mluvil s obchoďákem ze samsungu a ten mi říkal, že s tím není problém pokud se doržuje přesné dávkování aviváže na hmotnost prádla. Pokud tedy nemáte pračku, která dávkuje množství aviváže sama a davkujete si to sám tak tehdy se nedoporučuje používat aviváž. Neznám nikoho kdo by před praním vážil své prádlo a pak pomocí odměrky si spočítal kolik ml prostředků má použít 😄
Takže budu kolegovi ze samsungu věřit a nechám dávkování na pračce ať se o to sama postará.
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Jj taky to tak mám. Díky za doplňující informace.

0 Like