Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Pracka pri zacati odstredovania zacne v spodnej casti buchat

(Téma vytvořeno: 15-02-2022 07:28 AM)
1148 Zobrazení
cucpo
First Poster
Možnosti

Mam novu pracku Samsung WW90T954ASH/S7.  V urcitej faze ked sa roztaca na odstredovanie tak zacne v spodnej casti dost intenzivne buchat (ako keby o bocnu stenu nieco narazalo) ked zvysi otacky tak to prestane a zopakuje sa to ked brzdi a pride k urcitym otackam. Myslim ze takto nebuchala ani pracka Tatramat 🙂 kalibracia bola vykonana. Vedel by mi niekto povedat ci mu to tiez tak bucha alebo to je nejaky problem ?

Link na video pracka 

0 Like
7 Odpovědi
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Vypada to na ukotveni bubnu,ale take to muze byt volnejsi remenice.kazdopadne pokud mate pracku v zaruce,obratte se na nejblizsi autorizovanou prodejnu a v ramci zaruky nechte opravit
0 Like
cucpo
First Poster
Možnosti

Dobry den pracku mam max mesiac tak skusim zarucnu opravu akurat je to tazka opacha malo priestoru tak sa snad podari to na mieste riesit.

0 Like
cucpo
First Poster
Možnosti

Tak komunikacia zo supportom - super. Ze vypnite ju na pol hodiny z napajania. Akoze to ma pomoct 🙂 ked su tam jasne mechanicke narazy, no to bude teda projekt toto 🙂

0 Like
Patricia47
First Poster
Možnosti

Dobry den, smiem sa spytat, ako sa Vam podarilo problem vyriesit? Riesim momentalne rovnaky problem s tym istym typom pracky. Dakujem vopred za odpoved!

0 Like
marosmojto
First Poster
Možnosti

Dobrý deň, 

Prosím vás, v čom spočíval problém s vašou práčkou? Pravdepodobne mám rovnaký problém.

0 Like
cucpo
First Poster
Možnosti

Dobry den 

problem je stale rovnaky, pristup Samsungu ziadny, tak cakam kym sa cela rozpadne potom to snad niekto bude riesit.

0 Like
Life28
First Poster
Možnosti

Zdravím, mám pracku WW90T534DAX/S7 a pri odstreďovaní búcha. Keď sa rozbehne, tak to prestane. Bubon viditeľne kolíše.

Už sa vám podarilo tento problém vyriešiť? 

0 Like