Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Pračka- zdimani

(Téma vytvořeno: 27-12-2022 05:21 PM)
517 Zobrazení
t0m3
Apprentice
Možnosti
Dobrý den všem, myslíte si ze zvuk ve viseu je v pořádku? Já mám tuto pračku chvilku a myslím že zezacatku byla plně ticha a teď po měsíci a půl používání mi přijde (no spíš to tak je) že je slyšet před celý byt. Předtím byla tichá. Děkuji 
0 Like
13 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@t0m3  Můžete zkusit kontaktovat servisní středisko zda by Vás spojili se servisním technikem a prodiskutovat s ním Váš problém, například...

K videu - pokud jsem přes počítači na stránce tohoto vlákna, tak mám symbol pro nahrání videa:

https://eu.community.samsung.com/t5/dom%C3%A1c%C3%AD-spot%C5%99ebi%C4%8De/pra%C4%8Dka-zdimani/m-p/66...

fajnSnek_0-1672322466418.png

fajnsnek2
t0m3
Apprentice
Možnosti
Ano to mi došlo ale víte v čem je problém? Já jsem zákazník Samsungu a platím si dost velké peníze za nějakou kvalitu a službu. Kdykoliv jsem takto utrácel peníze u jiné firmy tak pro mě udělali vše a já nemusel nic řešit vše bylo zařízené že strany prodejce. U Samsungu? Mi vždy odepisete ať si to zařídím sám, nejlépe si zaplatím všechny služby pro reklamace,odvezu,přivezu,naložím a nevím co vše ještě. Jak si toto můžete dovolit? Připadá vám to v pořádku?

Nene jsem na telefonu proto mi to asi nejde
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

A víte co Vy zřejmě netušíte ? Nejsme zaměstnanec Samsungu, pouze běžný zákazník, který se snaží poradit ostatním. Nevím kde jste z mojí odpovědi vyčetl výše uvedené, že máte někam něco vozit apod. Asi bude nejlepší, když se obrátíte na svého prodejce a budete to řešit s ním. Navíc pokud vím, záruční oprava praček se řeší u zákazníka, takže nemusíte nikam nic vozit. Ale to Vy určitě dobře víte. Pěkný den. 

fajnsnek2
t0m3
Apprentice
Možnosti
Tak to se Vám omlouvám.. nene z vaší odpovědi ne ale už jsem spíš na Samsung naštvaný protože kdykoli je něco špatně (poslední dobou neustále něco) tak vám řeknou ať si vše nejlépe zaridite sám. Jojo to vím ale děkuji,vám za radu toho si cením když jste pouze obyčejný člověk a ne zaměstnanec Samsungu :smiling-face:
0 Like