Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Práčka

(Téma vytvořeno: 09-09-2024 09:57 AM)
445 Zobrazení
FiloV
Explorer
Možnosti
Ahojte vedel by mi niekto poradiť mam pracku SAMSUNG EcoBubble WW80CGC04DABLE a tel. S24 ultra a mam taky problém ze keď mi pracku doniesli sparoval som ju s telefónom hneď a bez problémov cez SmartThings no u par dni mi ukazuje ze je off line.... skúšal som ju znova pripojiť a vôbec sa nedá skúšal som už aj telefón do továrenskych no ani to nepomohlo ani dat bližšie WiFi.... vie niekto poradiť ako to vyriešiť?

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Skúsil by som ešte odobrať a znovu pridať práčku v SmartThings + medzitým vymazať medzipamäť aplikácie SmartThings.

V prípade, že nepomôže nič, tak by som sa obrátil na zákaznícku podporu spoločnosti Samsung 0800 726 786. V prípade, že je práčka v záruke, pripravte si štítok a predajný doklad.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

11 Odpovědi
Borderka
Troubleshooter
Možnosti
To tlačidlo na práčke si skúšal tiež aktivovať? Máš návod?
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @FiloV 

přímo na pračce musíte aktivovat Wi-Fi, aspoň u mého obdobného typu to tak je. Rozsvítí se pak přímo ikona Wi-Fi a můžete spárovat. Asi nejjednodušší cestou je dát právě pračku do továrenského nastavení a znovu spárovat s telefonem. Případně použít návod k pračce, tam by to mělo být.

FiloV
Explorer
Možnosti
Samozrejme ako som písal prvýkrát my to išlo bez problémov no teraz par dni mi ukazuje off line ze je chcel som tocznovs sparovst a už to nejde
0 Like
FiloV
Explorer
Možnosti
Mne ukazuje aby som stlačil a ukazovalo na práčke ap to ukazuje svieti čaj WiFi ale nedá sa
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

V návode k práčke je popisané, ako na práčke prejsť do režimu párovania -> str. 43 a 44 nižšie uvedeného návodu.

Ďalej str. 38 -> Funkcie -> bod 11 -> Smart control

Návod k práčke:

https://downloadcenter.samsung.com/content/UM/202407/20240703105629114/OID71784_IB_WW5000C-MD_SK_240...

FiloV
Explorer
Možnosti
Však tak to robím ale nedá sa vôbec nesparuje a neviem preco
0 Like
Řešení
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Skúsil by som ešte odobrať a znovu pridať práčku v SmartThings + medzitým vymazať medzipamäť aplikácie SmartThings.

V prípade, že nepomôže nič, tak by som sa obrátil na zákaznícku podporu spoločnosti Samsung 0800 726 786. V prípade, že je práčka v záruke, pripravte si štítok a predajný doklad.

23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Prípadne skúste kontaktovať autorizovaný servis domácich spotrebičov Samsung na Slovensku:

https://www.samsung.com/sk/support/zoznam-autorizovanych-servisnych-stredisok-samsung/#Domace

FiloV
Explorer
Možnosti
Je nová nemám ju ani mesiac len bola kupovaná v alze..... a skúšal som aj odobrať aj telefón dat do továrenskych a nic
0 Like