Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

nefungujúci displej - zabudovaná rúra

(Téma vytvořeno: 11-05-2023 03:13 PM)
211 Zobrazení
mcierna
Student
Možnosti

Dobrý deň

zakúpila som si zabudovanú kombinovanú rúru s mikrovlnkou, na ktorej mi nefunguje od začiatku displej. Pri reklamácii som narazila na problém, keď Samsung servis je ochotný riešiť moju požiadavku iba v prípade, ak na vlastné náklady rúru vymontujem.

Nemáte niekto skúsenosť s rozumnejším riešením, príp. nejakú konštruktívnu radu?

Úprimne, som absolútne znechutená prístupom Samsungu - od toho, že som urgovala svoju reklamáciu trikrát, až následne po troch týždňoch ponúkli riešenie,  s odôvodnením, že rúra má do 50l (má presne 50) a tým pádom je jediné riešenie buď ju odviezť na servisné pracovisko, alebo si po ňu síce prídu, ale musím ju z novej kuchyne vymontovať.

Zvažujem vrátenie výrobku. Ak niekto z vás zvažuje kúpu spotrebiča, neodporúčam. Už dávno som sa nestretla s takýmito zlými službami.

mc

3 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, jedná se o Samsung CZ nebo SK?

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, konzultoval jsem situaci a pravidla jsou holt nastavená, jak píšete.

Nevím, kdo tu troubu montoval a jestli byla součástí linky od začátku nebo jste to někomu zadali až poději nezávisle na zbytlu linky, pak by možná měl mít odpovědnost za vadu dotyčný subjekt, ale z pohledu Samsungu se jedná jen o problém na výrobku a nemůže řešit demontáž, která může být hodně specifická.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
mcierna
Student
Možnosti

Dobrý deň, 

jedná sa o Samsung SK.

A určite ide o chybu na výrobku, nevznikol počas montáže. Prekvapuje ma vôbec skutočnosť, že produkt, ktorý nie je funkčný vôbec opustil výrobnú linku.

Ja síce rozumiem, že sú pravidlá nastavené, ako píšete, a teda, považujem to za dosť nešťastné nastavenie. Hlavne, ak zvážim, že pre 50l+ sú pravidlá evidentne iné... Každopádne, to, že servis nie je schopný urobiť odbornú de/montáž výrobku je pre mňa dosť prekvapivé.

Keďže sa v tejto situácii cítim bezmocná a neviem sa dopátrať konštruktívneho riešenia, práve preto som sa obrátila na túto komunitu s nádejou, že niekto bude mať podobnú skúsenosť a možno mi poskytne nejakú radu.

Žiaľ, vidím, že to asi nie je reálne očakávanie.

Ak dám tú rúru vymontovať, tak už servis nebudem potrebovať, pretože výrobok vrátim predajcovi a kúpim taký, kde sa budem môcť spoľahnúť na proklientské služby.

Prepáčte, som frustrovaná, že v súčasnej dobe mi nikto nevie poskytnúť komplexnú službu, kľudne aj čiastočne hradenú a hlavne, ak je to v prípade od začiatku chybného výrobku.

Každopádne Vám veľmi pekne ďakujem za odpoveď, aj za Vašu snahu riešiť situáciu.

Prajem príjemný deň

M. Čierna

0 Like