01-06-2023 04:18 PM
Sveiki, nesen man bija ļoti lieliska iespēja testēt šo monitoru. Būšu īss un kodolīgs, jo nu kuram patīk lasīt gari.
Man bija lieliska iespēja salīdzināt monitru ar G3 sērijas 27" 1440p 144hercu monitoru.
Pozitīvais šajā monitorā bija izsķirtspēja. Acīm liels prieks bija. Monitora izmērs arī bija perfekts, negribētu neko lielāku vai mazāku. Atsvaidzes ātrums ir pilnīgi pietiekams. Reti kurš varētu pateikt atšķirību starp 165hz vai 240hz. Patika monitora gaismas funkcija, kas bija pieejama monitora aizmugurē (gandrīz kā ambient lighting).
Negatīvais no manas puses. Monitora kāja - ļoti nepatika (liela, uz galda aizņem daudz vietas). Pietrūka skaļruņu, jo nu dažreiz gribas kādu video bez austiņām paskatīties. Un monitora iestatījumos ir iespēja regulēt skaļumu. Monitora barošanas bloks ļoti liels. Pie šāda lieluma monitora es domāju, ka varēja iebūvēt viņu iekšā. Ļoti daudz iestatījumu kurus var mainīt pašā monitorā, kas ļoti sarežģī visu. Ja gribi vienu funkciju, cita atkal neies.
Monitoru lietoju uz PlayStation 5 un stacionārā datora. Spēlējot spēlēs uz PlayStation spēlēs ļoti labi izskatījas
Šādi izskatījās uz divām nedēļām mans datorgalds.
01-06-2023 07:56 PM - pēdējoreiz rediģēts 05-06-2023 05:14 PM , rediģēja: Liga_P
@kukuritistoms! Paldies, ka padalījies ar saviem iespaidiem testējot Odyssey Neo G7 monitoru!