05-09-2023 08:06 PM
Sveiki, jau aptuveni pusotru gadu lietoju monitoru - 27'' curved QHD LED VA monitor Samsung Odyssey G5 LC27G55TQWRXEN. Un šodien sastapos ar nepatīkamo. Ieslēdzot datoru ieraudzīju melnu svītru pa vidu. Nesaprotu kā tas varēja notikt. Man nav ne bērnu, ne dzīvnieku, kas to varētu izdarīt. Otra puse ir komendējumā ārpus valsts. Esmu viens mājās. Palūkojoties interneta dzīlēs uzraku, ka es neemu vienīgais kurš ir ar šādu problēmu. Tagad nezinu īsti ko darīt. Monitoru pirku Euronics veikalā. Vai ir jēga vest monitoru uz garantiju? Ko ar viņu iesākt.? Pievienošu ārī bildes.
Atrisināts! Doties uz risinājumu
06-09-2023 10:22 AM – rediģēja 07-09-2023 09:36 AM
Sveiks, @kukuritistoms !
Lūdzu, nogādā monitoru mūsu autorizētajā servisa centrā. Speciālisti novērtēs radušos bojājumu un tiks pieņemts lēmums par veicamajiem remotdarbiem. Lūgums, atsūtīt mums PM ar servisa pasūtījuma numuru, lai mēs varētu izsekot konkrētajam servisa gadījumam un pārliecināties, ka problēma ir atrisināta vislabākajā iespējamajā veidā.
Samsung Community komanda
05-09-2023 10:18 PM
Cau, varetu but plate feilojusi vai riben kabelis varbūt ari pats ekrāns, jo jociga ta melna linija, gaidam samsung ekspertu atbildi
06-09-2023 10:22 AM – rediģēja 07-09-2023 09:36 AM
Sveiks, @kukuritistoms !
Lūdzu, nogādā monitoru mūsu autorizētajā servisa centrā. Speciālisti novērtēs radušos bojājumu un tiks pieņemts lēmums par veicamajiem remotdarbiem. Lūgums, atsūtīt mums PM ar servisa pasūtījuma numuru, lai mēs varētu izsekot konkrētajam servisa gadījumam un pārliecināties, ka problēma ir atrisināta vislabākajā iespējamajā veidā.
06-09-2023 08:30 PM
Un, ja viņi konstatēs , ka jāmaina monitoram ekrāns? ko tad ? jāmaksā par maiņu? Vai nomainīs man viņu garantijas ietvaros?
07-09-2023 10:48 AM
@kukuritistoms Ja tas būs iespējams, monitora ekrāns tiks nomainīts garantijas ietvaros.
13-01-2025 08:08 AM