Aizvērt

Ko vēlies atrast?

atcelt
Rāda rezultātus vaicājumam 
Tā vietā meklēt 
Vai jūs gribējāt rakstīt šādi? 

Sākotnējā tēma:

Monitora bojājums

(Tēma izveidota: 05-09-2023 08:06 PM)
286 Skatījumi
kukuritistoms
Apprentice
Opcijas

Sveiki, jau aptuveni pusotru gadu lietoju monitoru - 27'' curved QHD LED VA monitor Samsung Odyssey G5 LC27G55TQWRXEN. Un šodien sastapos ar nepatīkamo. Ieslēdzot datoru ieraudzīju melnu svītru pa vidu. Nesaprotu kā tas varēja notikt. Man nav ne bērnu, ne dzīvnieku, kas to varētu izdarīt. Otra puse ir komendējumā ārpus valsts. Esmu viens mājās. Palūkojoties interneta dzīlēs uzraku, ka es neemu vienīgais kurš ir ar šādu problēmu. Tagad nezinu īsti ko darīt. Monitoru pirku Euronics veikalā. Vai ir jēga vest monitoru uz garantiju? Ko ar viņu iesākt.? Pievienošu ārī bildes.IMG_1291.JPEGIMG_1290.JPEG

0 vērtējumi

1 Risinājums

Apstiprinātie risinājumi
Risinājums
Liga_P
Mastermind
Opcijas

Sveiks, @kukuritistoms ! 

Lūdzu, nogādā monitoru mūsu autorizētajā servisa centrā. Speciālisti novērtēs radušos bojājumu un tiks pieņemts lēmums par veicamajiem remotdarbiem. Lūgums, atsūtīt mums PM ar servisa pasūtījuma numuru, lai mēs varētu izsekot konkrētajam servisa gadījumam un pārliecināties, ka problēma ir atrisināta vislabākajā iespējamajā veidā.

Samsung Community komanda :handshake:

Skatīt risinājumu oriģinālajā ierakstā

5 Atbildes
arvids
Troubleshooter
Opcijas

Cau, varetu but plate feilojusi vai riben kabelis varbūt ari pats ekrāns, jo jociga ta melna linija,  gaidam  samsung ekspertu atbildi

0 vērtējumi
Risinājums
Liga_P
Mastermind
Opcijas

Sveiks, @kukuritistoms ! 

Lūdzu, nogādā monitoru mūsu autorizētajā servisa centrā. Speciālisti novērtēs radušos bojājumu un tiks pieņemts lēmums par veicamajiem remotdarbiem. Lūgums, atsūtīt mums PM ar servisa pasūtījuma numuru, lai mēs varētu izsekot konkrētajam servisa gadījumam un pārliecināties, ka problēma ir atrisināta vislabākajā iespējamajā veidā.

kukuritistoms
Apprentice
Opcijas

Un, ja viņi konstatēs , ka jāmaina monitoram ekrāns? ko tad ? jāmaksā par maiņu? Vai nomainīs man viņu garantijas ietvaros? 

0 vērtējumi
Liga_P
Mastermind
Opcijas

@kukuritistoms Ja tas būs iespējams, monitora ekrāns tiks nomainīts garantijas ietvaros.

0 vērtējumi
Opcijas
Otra bildē tas monitors izskatas ta itka viņu sadalija uz pusem 😮
0 vērtējumi