Užverti

What are you looking for?

atšaukti
Rodomi rezultatai 
Vietoj to ieškokite 
Ar turėjote omenyje: 

Apžvalga: Samsung Galaxy Watch3 LTE

(Topic created on: 28-02-2021 10:10 PM)
2262 Peržiūros
Jūratė
Explorer
Parinktys

Noras atrasti tą vienintelį 

IMG_20210228_212750_721.jpg

Sveiki, pagaliau ir aš galėjau pasipuošti Galaxy Watch3. Kaip tik buvo pamąstymai kokį išmanuji laikrodį įsigyti, tuo metu rinkausi iš dviejų Samsung Galaxy Watch3 ar Garmin. Samsung Galaxy Watch jau buvau naudojusi, o Garmin dar ne, todėl svarsčiau kurį pasirinkti. Ryte dar labai svarsčiau, o vakare sužinojau, kad gavau galimybę net dvi savaites testuoti Samsung Galaxy Watch3. Ačiū Samsung už suteikta galimybe. Aišku, kad žiauriai apsidžiaugiau ir labai laukiau kada, na kada gi jis atvyks. Pirmas įspūdis kai kurjeris įteikė gan dideli voką ir dar pustušti, truputi suabejojau ir paklausiau, bet aš turėjau gauti laikrodi? Nes maniau kad bus didelė kvadratine dėžute, o čia pasirodo kukli , pailga dėžutė.
Na aš busiu gan kategoriška, ir tikrai nebus perdėtu liaupsių, sakysiu viska tiesiai šviesiai. Gal tai nevisiems patiks, bet tikrai šioje srityje esu labai reikli.
Puoliau pakuoti, susieti su savo telefonu, beje naudojamas telefono įrenginys yra Xiaomi MI10. Ir kaip manote man sekėsi susieti? Mane nustebino jokiu problemų nekilo, viskas pavyko iš pirmo karto. Nustebino todėl, kad prieš tai naudojau kito gamintojo telefono įrenginį, tai su kai kurias išmaniais laikrodžiais tekdavo pavarkti net valanda kol pavykdavo susieti.
Prisipažinsiu esu išbandžiusi tikrai ne vieną ir ne du išmaniuosius laikrodžius : Fitbit , Galaxy Watch (pirmas), Gues, Michaels Kors, Fossil gen 4, Huawei Watch GT 2. Tad mano draugai jau juokėsi iš manąs ir jų jau nebestebindavo naujas išmanusis laikrodis ant mano riešo. Vis neatrandu to tobulo viduriuko. Taip pat norėjau, kad telefono įrenginys ir išmanusis laikrodis, neįpareigotu naudotis vieno gamintojo įrenginiais. Noriu, kad puikiai derėtu skirtingų gamintoju įrenginiai tarpusavyje.
Tad dabar apie mano testuotą Samsung Galaxy Watch3. Apie technines savybes tikrai nesikartosiu ir manau nereikia man pasakoti nes interneto platybėse informacijos tikrai labai daug.
Dizainas ir spalva labai patiko. „Nude“ spalva tikrai labai dera prie visko. Pirmas keturias dienas tikrai pratinausi prie laikroduko, nes korpuso storis, tikrai truputi erzina, taip pat buvo ir su pirmuoju Galaxy Watch. Na kodėl negali dar paploninti, nes tikrai galime rasti plonesniu korpusu. Savaites bėgyje jau nejutau laikroduko ant savo riešo. Tikrai patogi odine apyranke kasdieniniam naudojimui. Dėl korpuso spalvos ilgaamžiškumo negaliu nieko labai teigti, nes tai yra per trumpas laikas. Norėjau tik pasakyti, kad naudojant pirmąjį Galaxy Watch ilgiau nei pusę metų, o naudojimas tikrai buvo aktyvus, visur ir visada tai man apsitrynė spalva ties aštresniais korpuso linkiais. Galaxy Watch3 per dvi savaites nepatyrė jokio įbrėžimo. Kalbant apie įbrėžimus, stikliukas tikrai ilgai bus lyg naujas, nes besisukantis žiedelis puikia apsaugo nuo įvairių mechaninių įbrėžimų. Lyginant su Active 2 tai Watch3 yra storesnis.

IMG_20210210_164941.jpg

Plati laikrodžio fono pasirinkimo galimybe, bet norėtusi daugiau lengvų, klasikinių, elegantiškesnių fonų. Dauguma ekrano vaizdai man persunkus. Na aišku čia mano nuomone, gal jums kaip tik viskas tobula. Taip dar dėl ekrano fonų įdomus pastebėjimas, Galaxy Watch3 ir Active 2 leidžia labai skirtingai koreguoti vaizdus. Įdiegus vienodus fonus abiejuose įrenginiuose, koregavimas galimas tik viename, o kitame nieko keisti negalima.

Visos funkcijos veikia puikia, tačiau rasti mano tel. laikrodis negali. Ši funkcija yra pasiekiama, tačiau dėl pasikeitusios paslaugų teikimo politikos ji neveikia. Labai gaila.

Sveikatos ir fizinio aktyvumo stebėjimas puikus. SpO2, kritimo funkcija, miego stebėjimas, VO2 visa tai ir dar daugiau padeda pagerinti fizinę būklę. Visi duomenys tikrai puikiai išanalizuoti pragramėlės ir aiškiai pateikiami vartotojui
Sportas. Treniruočių programų laikrodyje radau 41 viena. Pasigedau kai kuriu elementarių pvz. nėra slidinėjimo. Taip pat nemažai treniruočių yra pavieniu, kurias tikrai nepatogu naudoti, nes sportuojant reikia dažnai reikia keisti. Pvz šios : lenta, atsilenkimai, atsispaudimai, kojų kėlimas, kojų lenkimas, kojų tiesimas, kėlimas į priekį, kėlimas į šonus, nugaros tempimas, pečiu spaudimas, prisitraukimai, pritupimai, rankos ištiesimas, rankos lenkimas ir t.t. tai sudaro net 23 treniruotes. Aš manau tikrai butu galima jas pakeisti naujomis aktyviomis treniruotėmis ( pvz. zumba, jodinėjimas, slidinėjimas, šokiai, kita).
Samsung health programėlėje labai daug NEMOKAMU sporto programų, kurias galima pasirinkti pagal sunkumą ir kategorija. Telefone pasirinkus norima sporto programą automatiškai laikrodis rodo treniruotės duomenis. Tikrai išmėginau ne vieną tokią programą, labai patiko ir net pavyko atsikratyti pora kilogramų, tikrai puiku.
Laikrodžio nustatymuose įjungus automatinį treniruotes aptikimą aptikima, aptinka tikrai gerai. Taip pasirinkus nenustebkite, kad dienos pabaigoje apžvelgus jūsų aktyvumą rasite galbūt ne vieną dviračio treniruotę, kurios tikrai nebuvo. Tai atsitinka tikrai dažnai vairuojant automobilį, vežant vaikutį vežimėlyje. Jei visa tai jums trukdo pakeiskite nustatymus.
Žingsnių skaičiavimas yra pakankamai tikslus, neprideda papildomų žingsnių valgant, miegant ir pan. Taip pat mano pastebėjimas, nesvarbu kokį išmanųjį laikrodį ar apyrankę naudojate, nei vienas įrenginys neskaičiuos tiksliai žingsnių jei jūs rankas eidamas laikysite kišenėse, busite įsikibę į vežimėlį ir pan. Žingsnių skaičius bus nenormalus atstumo santykiu, taip pat gali nurodyti vidutinį žingsniu ilgį 3m 5m ar kita.
E- sim. Visuomet galvojau kad niekas negali pakeisti telefono, kodėl turi mokėti daugiau už laikrodį su e-sim.? Bet tai išmėginusi mano nuomone pasikeitė. Koks patogumas, išbėgti ryte su šuniu pabėgioti, nereikia jokio telefono, į visus skambučius atsiliepta, žinutės atsakytos, net kai tau skamba Messenger matai, tik negali atsiliepti. O kai ateis šilti orai, tikrai nepamainoma ši paslauga. Gamintojas perspėja : kai kuriose šalyse mobiliojo ryšio aktyvavimo funkcija skirta Galaxy Watch3 laikrodžiui gali neveikti su ne Samsung išmaniaisiais telefonais. Kaip jau minėjau pradžioje mano naudojamas telefonas yra Xiaomi MI10T, ryšio tinklas Bite, tai tikrai nekilo jokių problemų dėl ryšio paslaugų, visur puikiai veikė. Šiai paslaugai dedu dideli pliusą.
Taip pat labai patogu Galaxy Watch3 rodo pokalbių istoriją, taip pat nustebino nuotraukų ryškumas, labai lengvai ir paprastai gali atsakyti į visas žinutes. Viskas aiškiai matosi esant saulėtai dienai.
Baterija. Tikrai smarkiai nuvylė, reikia krauti kiekvieną dieną. Naudojant pilnai pakrovus užtenka parai ir dar pusei dienos, bet norint pilnai naudotis reikia krauti kiekvieną dieną. Baterija pilnai įkrausite per 2val. Laikrodis nepigus, tad tikrai norėčiau, kad įkrovus užtektu nors 5 dienas kaip minimuim.
Klausiat ar aš ji pirkčiau? Mano atsakymas nebus kategoriškai Taip ar NE. Pirma turiu nuspręsti ko labiau noriu :
 turėti laikrodį su kalbėjimo funkcija, kuri leidžia visuomet būti pasiekiamai, bet įkrauti bateriją privalėsiu kiekvieną dieną.
Ar turėti tikrai gerą kasdienines veiklos pagalbininką, įkraunant bent jau kaip minimum vieną kartą savaitėje.
Verta tai apgalvoti prieš įsigyjant naują išmanųjį laikrodį, ir tuomet tikrai nenusivilsite. Tikiuosi jums padėjau ir buvo įdomu. Jei taip tai paspauskite like. AČIŪ.

IMG_20210228_212812_984.jpg

IMG_20210228_212555_278.jpg

16 REPLIES 16
Paula_P
Community Manager
Parinktys

Sveika prisijungusi prie ,,Samsung Community", @Jūratė!

Dėkojame už išsamią ,,Galaxy Watch3" apžvalgą!

kevin4
First Poster
Parinktys

LABAI GERA APZVALGA, ACIU

liepa
First Poster
Parinktys

tikrai, labai gražiai papasakota, ir atsižvelgta i paprastu dalykus, Ačiū jums labai. dar norėjau paklausti koki telefoną jus naudojote kai buvo sunku susieti laikrodžius.😉

Ramunė
First Poster
Parinktys

Šaunu😍

sandra159
First Poster
Parinktys

buvo naudinga, o gal zino kuriu telefonu suderinamumas su laikrodziai geriausias.?

adas2
First Poster
Parinktys

geras darbas👍

simas2
First Poster
Parinktys

😎

Andrėja
First Poster
Parinktys

Puiku😊