Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Stropi de apă în router

(Subiect creat la: 01-10-2021 02:59 PM)
428 Vizualizări
Gabitzu2310
Troubleshooter
Opțiuni
Salut! Stiu ca nu are legatura cu un produs samsung. Cand am vrut sa pun apa într-o cană ea s-a răsturnat langa router-ul de la UPC și au sărit câțiva stropi in el. L-am scos instant din priză. Acum îl las să se usuce până maine, dar totuși nu stiu cat de sigur este să îl reconectez la curent... voi ce păreri puteți să îmi dați ? Mulțumesc !
7 Răspunsuri
GR33K_G0D
Voyager
Opțiuni
Daca ai la indemana un uscator de par, nu mai trebuie sa astepti pana maine sa se usuce 2-3 stropi de apa, sau daca nu ai pune-l undeva unde bate soarele vreo ora si nu o sa ai nicio problema sa il reconectezi la priza
Gabitzu2310
Troubleshooter
Opțiuni
Ideea cu uscătorul pare bună. Dar am frica să îl reconectez la priză și să nu facă vreun scurtcircuit poate în timp.
0 Aprecieri
GR33K_G0D
Voyager
Opțiuni
După ce se evapora stropii de apa,il poti reconecta linistit, nu face scurtcircuit, nu iti face griji
0 Aprecieri
Gabitzu2310
Troubleshooter
Opțiuni
Da, îl las să se usuce. Mă gândesc după ce îl reconectez la curent să nu facă după vreun scurtcircuit...
JustPaul
Explorer
Opțiuni
Daca nu a facut scurt circuit sau sa iasa fum trebuie sa l lasi o perioada scurta (1h-2h) si sa folosesti un uscator de par la putere mica si nu foarte aproape pentru a indeparta stropii de apa. ***** il reconectezi in priza.
Gabitzu2310
Troubleshooter
Opțiuni
Mulțumesc pentru sfat. Sper sa fie totul bine la reconectare. Totuși exista șansa sa se fie pe viitor o coroziune la o anumita piesa din el?
Daniel710
Voyager
Opțiuni
Daca nu a scos fum este ok.Da, lasa l sa se usuce si o sa mearga.